Multitudinari concert "Beatles & Rolling"












El concert "Beatles & Rolling" organitzat per FANS, amb la col·laboració de la comissió de festes, ha sigut un dels actes més multitudinaris de les Festes del Tura 2016. Un tribut a les dues bandes més emblemàtiques dels anys seixanta









The Flaming Shakers i Smoking Stones varen ser les bandes encarregades d'interpretar els èxits de les formacions originals, convertiren el concert en un multitudinari espectacle que va entrant de ple en un túnel cap a una altra dimensió per a submergir-se en la autèntica música dels 60. Tot això amb un so impecable i un extens repertori recollint els grans èxits de les dues bandes britàniques, sens dubte les més grans de la història de la música pop encara ara vigents.



The Flaming Shakers iniciaren el concert amb el repertori més "roquero" dels quatre de Liverpool tot demostrant el perquè se'ls considera la millor banda tribut a The Beatles d'Europa. Les seves impecables interpretacions, calcades a les dels originals, significà un viatge en el temps recreant aquella meravellosa música i imatge. Una gran oportunitat per a tornar a reviure els records als més grans, i permetre a les noves generacions descobrir com era la música de The Beatles en directe.











































































Tot seguit la banda Smoking Stones reflectiren a l’escenari el so i la millor època creativa de la banda original, afegint una intensa i extensa energia, "clavant" tots els temes que varen interpretar en aquest concert, demostrant una vegada més el perquè se'ls considera la millor banda de tribut a The Rollings Stones
















































La gran quantitat de públic assistent va gaudir d'un extraordinari macro-concert amb l'autèntica música de les dues bandes més grans del món que, tot i que semblaven competència en la seva època, ara són imprescindibles a la història de la música. Stonians i Beatlesmaníacs, varen viure una nit única i inoblidable.




Amb aquest concert FANS dóna el tret de sortida a la commemoració del quinzè aniversari de l'entitat com a tal. Un programa que s'allargarà tot l'any vinent amb concerts i diversos actes culturals, posant el punt final a una llarga i divertida trajectòria on tothom s'ho ha passat molt bé.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada