"Beatles & Rolling"




Per les properes Festes del Tura, i com ja és habitual, FANS tenim el nostre dia. Aquest any serà el dissabte dia 10 a les 23,30 a l’escenari del Firal d'Olot on, juntament amb la Comissió de Festes, presentem el macro concert "Beatles & Rolling".


Amb aquest concert FANS dóna el tret de sortida a la commemoració del quinzè aniversari de l'entitat com a tal. Un programa que s'allargarà tot l'any vinent amb concerts i diversos actes culturals, posant el punt final a una llarga i divertida trajectòria on tothom s'ho ha passat molt bé. Per aquest motiu comencem organitzant el concert "Beatles & Rolling" un tribut a les dues bandes més emblemàtiques sorgides els anys seixanta, amb les reconegudes formacions 






The Flaming Shakers








Smoking Stones, 










interpretant junts els èxits de les formacions originals en un únic concert que anomenem "Beatles & Rolling"; un espectacle per entrar de ple en un túnel cap a una altra dimensió i submergir-se en la música dels 60, amb un so impecable i un extens repertori recollint els grans èxits de les dues bandes britàniques, sens dubte les més grans de la història de la música pop encara ara vigents.










No serà la primera vegada que aquestes bandes actuen per FANS a les Festes del Tura, però sí la primera vegada que presenten un show conjuntament i en un sol concert. 


The Flaming Shakers són la millor banda tribut a The Beatles d'Europa seleccionats en nombroses ocasions per actuar a la "International Beatles Week Liverpool" i l'única banda a Espanya que ha tocat al costat de l'ex Beatle Pete Best. 

Un viatge en el temps recreant aquella meravellosa música i imatge, que impactaria fulminantment en una societat àvida de canvis i experimentació. 
The Flaming Shakers donen l'oportunitat de reviure els records als més grans, i permetre a les noves generacions descobrir com era la música de The Beatles en directe



Smoking Stones són la banda que "claven" la magnitud i l'essència dels Stones. Són considerats mundialment com la millor banda de tribut als Rolling Stones. Les seves actuacions són pura energia, autèntiques festes que conquisten al públic.
"Beatles & Rolling" serà un espectacle sense treva, un macro concert on el públic és convidat a una de les millors festes a les que es pot assistir actualment. Serà una gran nit per a la gent que ens agrada la música de les dues bandes més grans del món. Un gran espectacle per a tothom que vingui a les Festes d’Olot que, a l'igual que tots els espectacles, l’entrada serà gratuïta.






Ens veiem per les FESTES del TURA !!



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada