4ª “BOTIFARRA POWER” d’Olot














 La quarta edició del “Botifarra Power” ja és a punt per al proper dissabte dia 20 d’abril, la festa Hippie que organitzen conjuntament les associacions FANS i MAG d’Olot, amb el recorregut festiu que es farà pel centre de la ciutat abans del sopar.


















Com és habitual, en aquesta festa hi participaran cotxes de l’època (60-70), prèviament inscrits, que formaran part de la cercavila amb un recorregut paral·lel i que quedaran exposats al Firal durant la cercavila musical. 







És previst que en aquesta edició tingui lloc una concentració de cotxes Volkswagen.
                                  

    


A partir de les quatre de la tarda hi haurà la concentració als terrenys de l’antiga estació, i a les cinc, es farà la sortida prèvia, amb comitiva direcció al Firal per la seva exposició.


               

            




Durant tot el recorregut, i amb dues plataformes, els grups Els Corbs Negres i Els Volcànics, així com també el DJ’ Joan Soler, amenitzaran la cercavila amb les “aturades” pertinents amb música en directe per fer ballar a tothom a l'estil del Flower Power Eivissenc.
            










El recorregut de la cercavila musical s’iniciarà a les cinc de la tarda, començarà pel carrer de Sant Rafel, Plaça Rector Ferrer, el Firal de pujada, i, de baixada, Plaça Rector Ferrer, el carrer Major, Plaça Major i la Plaça del Carme, per tornar pel carrer Major, Plaça Major; Plaça Rector Ferrer i el Firal, 





   




Acabant a l'espai TORIN, on tindrà lloc el sopar del “Botifarra Power”, després del qual es tancarà l'acte amb el concert de la festa amb el grups musicals Els Corbs Negres i Els Volcànics i un discjòquei.


         

Aquesta festa és una barreja de música, motor històric i festa esbojarrada, on hi és convidat tothom que tingui un bon humor i ganes de passar una bona estona tot “sintonitzant amb aquells anys”



                         
.


Això sí, és recomanable anar vestit de HIPPIE o lluir algun complement relacionat.



            


El preu de la festa és de 15 € per persona. Per a inscripcions i reserva de tiquets podeu personar-vos a: Marta, Moda Íntima, de la Plaça Clarà, n. 10, i al Bar Pekín de la Carretera de    la Deu n. 3.
Per a més informació podeu trucar als telèfons d’atenció: 972 266898 i 972 260331 o bé entrar a les webs:




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada