Emotiva XI GALA de FANS



             





 FANS hem celebrat aquest cap de setmana la nostre GALA anual. La festa significava la cloenda dels actes commemoratius dels deu anys de l'entitat, acte programat per a finals de l’any passat, però que amb motiu del traspàs, pocs dies abans, del vicepresident Santi Soldevila, s’aplaçà fins ara, la qual cosa va convertir l’acte en un homenatge en memòria del vicepresident desaparegut, afegit d'un seguit d’emocions i records en el decurs de tota la vetllada.



Com cada any, la GALA s’inicià amb un sopar i tot seguit els actes protocol·laris, on es va fer un resum dels actes del desè aniversari, destacant, com a més significatiu, el concert d'aniversari celebrat a la plaça de braus amb el Dúo Dinámico



Per aital motiu s’atorgaren les distincions d’aquest any al senyor Estanis Vayreda, regidor de l'IMPC d’Olot, i al senyor Quim Morera, director general de CLIP, pel seu intens treball i col·laboració en l’acte més important de l’entitat.







Tal com era previst, també es dispensà un homenatge als conjunts de FANS, on els components d'Els Volcànics i Els Corbs Negres, rebien de mà de l’alcalde d’Olot, senyor Josep M Corominas, la distinció d'honor de FANS: la figura exclusiva realitzada per l’artista local Rosa Serra. 


















Finalment, la formació osonenca The Thrusday Band, convidats especials a la Gala, recollien la seva distinció, de la mà del President del Consell Comarcal de la Garrotxa, senyor Joan Espona.


             









Tot seguit, s'iniciava l’acte d'homenatge en memòria de Santi Soldevila amb un breu parlament del president de l’entitat, destacant la personalitat del vicepresident desaparegut, tot afegint-hi que: “El millor homenatge que l’hi podíem fer era gaudir plenament d’aquesta Gala, que ell mateix havia preparat a començaments de l’any passat quan es planificaven els actes del desè aniversari de l’entitat” i, entre d'altres frases, una de les més significatives va ser: “quan s’ha deixat una petjada ben impresa al llibre del record, aquest no s’esborra mai més”. 



Després, un audiovisual, juntament amb la lectura d’una emotiva i simbòlica carta per a l'homenatja't, en la que s’explicava la nostàlgia que tots els FANS sentim amb la seva absència i que acabava amb aquella frase: “No hem de plorar perquè te n'has anat, sinó un somriure per haver-te conegut”. 













En el transcurs de la GALA, la guitarra del desaparegut vicepresident de FANS i component fundador d'Els Volcànics, Santi Soldevila, va presidir des de l'escenari tota la vetllada.

             



La festa s’acabà amb una sessió de ball dels grups homenatjats, que s’allargà fins ben entrada la matinada.



























El president de FANS, Jordi Sellas, resumia la festa amb aquestes paraules: “l’acte ha sigut molt emotiu, tot i que el trobem a faltar i sempre el tindrem a la nostra memòria, hem aconseguit el propòsit que en Santi havia preparat inicialment, quan la malaltia encara semblava superable, perquè que tothom es divertís molt amb la nostra música. 












Aquest ha sigut el millor homenatge que l’hi podíem dedicar, i ho hem aconseguit. 





Tal com ell mateix havia dit: "És més tard del que ens pensem! Cal no perdre el temps”.

                                                                       

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada