“BOTIFARRA POWER”, primer acte


    









En el marc dels sopars temàtics del bar Pekín, dijous passat, es donava el tret de sortida al Botifarra Power 2013. El públic assistent, va poder gaudir d’un àpat molt especial i adien per l’acte que es presentava i va conèixer de primera ma, totes les novetats d’aquest any. L’acta va acabar amb un concert del Hank Marvin garrotxí, Josep M. Codinach, el qual, amb la seva Fender, va fer les delícies dels amants de la musica dels Shadows.











La presentació va anar a càrrec dels respectius presidents del MAG i de FANS, amb dos varen destacar les bones expectatives, que les dues associacions organitzadores, han posat en aquesta quarta edició del Botifarra Power, que es celebrarà aquest dissabte dia 20, un acte que uneix motor històric i musica de les dècades 60 i 70, amb una cercavila popular, acabant  amb una botifarrada i festa per a tothom.

Video del Garrotxi.cat 
Roda de premsa  FLOWER POWER 2013





 Entre principals novetats, cal destacar d’implicació de l’associació del Comerç d’Olot, i el suport de l’Ajuntament, així com l’adhesió  de les principals “penyes” de la comarca. També que, aquests any, el sopar es farà al Torín, per aquest motiu, el recorregut serà sensiblement diferent. S’iniciarà a les cinc de la tarda, pel carrer de Sant Rafel, Plaça Rector Ferrer, el Firal de pujada, i, de baixada, Plaça Rector Ferrer, el carrer Major, Plaça Major i la Plaça del Carme, per tornar pel carrer Major, Plaça Major; Plaça Rector Ferrer i el Firal, acabant a l'espai TORIN, on tindrà lloc el sopar.

Jaume Cos, del MAG, confirmava que: “A partir de les quatre de la tarda es farà la concentració als terrenys de l’antiga estació per tal d’organitzar la sortida. Com és habitual, en aquesta festa, Hippie, hi participaran cotxes de l’època (60-70) formant part de la cercavila amb un recorregut paral·lel, per quedar exposats al Firal durant la cercavila musical. Un recorregut amenitzat pels grups Els Corbs Negres, Els Volcànics  i el Dj. Joan Soler”.

                Jordi Sellas de FANS, destacava la part “Fiki” de la festa, “Celebrar aquí un Flower Power al estil eivissenc era un repte, i cada any hem sigut mes participants. Aquesta festa es una bona excusa per tal de rememorar aquell esperit Hippie, això si, amb una dosis de bon humor. Tan el MAG com els FANS, pretenem fer una festa popular al carrer, on tothom s’ho passi be, amb la musica que ens agrada i veien de prop els cotxes i les marques  que en aquells anys, ja feien historia, per aquest motiu es important que tothom vagi amb vestits Hippie, per tal de “sintonitzar” amb aquells anys”.



Video del Garrotxi.cat 
resum  FLOWER POWER 2012





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada