“BOTIFARRA POWER” una altra festa



                       













Dissabte dia 20 de maig, es va celebrar la quarta edició del "Botifarra Power"; una mena de festa Hippye organitzada conjuntament per les associacions FANS i MAG (Motor Antic Garrotxa), una barreja de motor i música d’aquells anys històrics, en la qual tots els participants varen gaudir de valent amb una festa ben diferent i popular.

                        



L'acte s’inicià a les cinc tocades de la tarda, amb una cercavila de cotxes històrics dels anys 60-70 pels carrers més cèntrics de la ciutat. 













Seguida per dues plataformes musicals amb els grups Els Corbs Negres i Els Volcànics i el Dj Joan Soler. Tota la comitiva anava vestida de l’època Hippye, cosa imprescindible per a participar íntegrament a la festa.
                       


















Al començament del carrer de Sant Rafel es feia la primera aturada, continuant el recorregut fins a la Plaça del Carme, per retornar pel carrer Major i el Firal, on es trobava instal·lat un “Mercadillo Hippye”, sempre amb aturades musicals per a ballar pel carrer davant l’estupefacció del públic que en aquella hora passejava pel centre de la ciutat i que no dubtava en prendre part a la festa, arribant a col·lapsar la plaça major i la plaça rector Ferrer, saltant i ballant al ritme d’aquella música dels anys 60-70.




                     












































  


























Imatges de EL GARROTXÍ



A les deu del vespre, a la Sala el Torín, es celebrà el sopar de la "Botifarra Power", que, tal com diu el nom de la festa, la base foren les botifarres de tot tipus. La música no va parar en cap moment, mentre que el fi de festa va comptar amb les interpretacions i la música els dos conjunts de FANS. Tot plegat una festa inoblidable on tothom s’ho va passar d'allò més bé.
                         





















Ha sigut una gran festa". D’aquesta manera resumia l’acte Jaume Cos, president del MAG, i continuava dient: "Cada vegada som més associacions les que participem al Botifarra Power. És genial unir esforços perquè tothom s’ho passi bé. No n’hi ha prou en unir cotxes històrics i música, que déu n’hi do, però, si com aquesta any, s’ajunten altres associacions locals, això és una festassa”.
                          Per la seva banda, Jordi Sellas, president de FANS, afegia: "És una festa  molt “friki” però ningú pot negar que és una extraordinària excusa per passar una bona estona al voltant de la música, tot recuperant la vestimenta d’aquell temps. Sabem que hem fet feliços a molta gent i amb tot això en fem prou. No es fàcil organitzar una festa al carrer amb tanta participació com la que hem tingut aquest any.  Volem agrair el suport de tots el nostres patrocinadors i les persones que han cregut amb nosaltres, gràcies a  ells hem consolidat aquesta festa”.

Mes fotografies a www.facebook.com/fansolot




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada