Éxit del Guateque de Ràdio Sant Joan












Diumenge passat es celebrà el vuitè Guateque de Ràdio Sant Joan, que organitza cada any l’emissora local amb la col·laboració de FANS i el patrocini de l’Ajuntament. Aquest any Els Corbs Negres i Los Sirex, eren les formacions invitades en aquesta festa que cada any supera l’èxit de les passades edicions.








Passats alguns minuts de les cinc de la tarda i amb el pavelló d’esports gairebé ple, Els Corbs Negres, amb un nou “look” espectacular, adient per a l’ocasió, 










Obrien la festa amb les seves interpretacions, una extraordinària professionalitat, i amb només dues cançons la pista de ball s’omplia per a gaudir del bons ritmes del grup de FANS, acabant la seva llarga actuació amb la participació d’un públic totalment entregat.

           








A la mitja part, i mentre es feia el canvi de grup, Josep Roca director de Ràdio Sant Joan i les “conductores” del programa de ràdio, ara anomenat “Entre amics”, l’Anna i l’Eva, promotores de la festa, donaven les gràcies per la bona resposta del públic assistent: Tot agraint la col·laboració de l’Ajuntament i la participació de l’associació FANS, el mateix director va dedicar un petit homenatge al recentment desaparegut Santi Soldevila, comentant el protagonisme que tenia amb Els Volcànics, i recordant la seva actuació en el guateque de l’any passat en el mateix lloc. 






Seguidament Jordi Sellas, president de FANS, presentava els seus amics Los Sirex.

           

















Aquesta era una de les actuacions més esperades, doncs era la primera vegada que aquesta formació, considerada com la pionera de la música pop estatal dels anys seixanta, actuava al Guateque de Ràdio Sant Joan. 












El cantant i líder del grup, Leslie, amb la simpatia i manera de fer que el caracteritza, connectava ràpidament amb el públic, 

















Mentre la resta dels components del grup escenificava la seva coreografia a l’escenari amb els passos habituals de les seves cançons i amb el so impecable que sempre els ha caracteritzat; un autèntic espectacle que va fer cantar i ballar a tothom.

    





























En definitiva, un èxit absolut en aquest vuitè Guateque de Ràdio Sant Joan, els organitzadors del qual ara ja treballen pel que pot ser la novena edició.





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada