Ple absolut, al Guateque de Ràdio Sant Joan


.


Amb el pavelló de Sant Joan les Fonts ple de gom a gom, diumenge passat es celebrà el setè Guateque de la Ràdio, que organitza cada any l’emissora local amb la col·laboració de FANS i el patrocini de l’Ajuntament. Aquest any Els Volcànics i La Nova Trinca, eren les formacions invitades en aquesta festa que cada any supera l’èxit de les passades edicions.







A les sis en punt de la tarda amb el pavelló gairebé ple, i quan encara molta gent feia cua per entrar, Josep Roca director de Radio St. Joan i les “conductores” del programa de ràdio “Queda't amb nosaltres”, Carmina i Anna, autèntiques promotores de la festa, presentaven l’acte, tot agraint la col·laboració de l’Ajuntament i la participació de FANS. Seguidament, 








Els Volcànics iniciaven la seva intervenció amb tota l’energia musical que els caracteritza, per tal d’animar un pavelló, que a poc a poc el públic que arribava envaïa el que estava reservat per ballar, convertint el guateque en una d’aquelles populars funcions dels seixanta, on tot el públic estava assegut gaudint de l’espectacle musical que s’oferia des de l’escenari aplaudint amb intensitat, totes les cançons que interpretaven Els Volcànics, un concert on varen repassar els grans èxits dels seixanta i setanta










En el decurs del canvi de grups al escenari, va ser el moment d’agrair a la bona resposta del públic assistent, per par del director de l’emissora. També el president de FANS, Jordi Sellas, presentava el concert del Dúo Dinámico i finalment les locutores del programa la presentaven La Nova Trinca.
























Tot seguit apareixia a l’escenari, Dídac Flores, Marc Margenet, David Moreno, el tres components de La Nova Trinca, la seva desbordant simpatia, energia i professionalitat, contagià a tot el nombrós públic del guateque, un espectacle mil·limetrat, de llum i so amb una extraordinària posada en escena, que va fer gaudir a tothom, grans i petits, els uns, per la nostàlgia dels anys de la Trinca original i els altres pel factor televisió del programa “Buscant la Trinca”, tothom vibrar de valent. Es molt curiós però va quedar demostrat que les lletres de La Trinca encara ara son de plena actualitat. En definitiva un èxit absolut i un ple de públic en aquets setè guateque de Radio Sant Joan.  







Ara, la propera activitat de FANS, per aquest mes de maig serà l’assistència al concert de Bruce Springsteen a l’estadi Olímpic de Barcelona i la sortida “gastronomicultural” a la regió del Somontano. .

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada