De nou, èxit del “BOTIFARRA POWER”


El Botifarra Power que des de fa tres anys organitzen les associacions FANS i MAG, ha tornat a ser un èxit de participació i concurrència de gent, i fins i tot la meteorologia es va aliar amb la festa Hippie tot respectant la cercavila musical, que va ser el primer acte de la festa i que, com de costum, va posar una nota de color i ritme al carrer, tot sorprenent als vianants que en aquella hora eren al centre de la ciutat.

















Un seguit de cotxes d’època amb ocupants vestits de Hipies obria la cercavila 
          




















Darrera aquesta comitiva i amb unes plataformes musicals s’alternaven les actuacions dels grups amfitrions: Els Corbs Negres i Els Volcànics, fent ballar a tota la gent al voltant d’aquell escenari mòbil. Així mateix ho feia el D’j Joan Soler mentre la comitiva es posava en marxa.















Entre les novetats d’enguany hi havia la presentació de la formació eivissenca Bluesmàfia i es Saligardos els quals des d’un bon començament van demostrar el perquè es considerada una de les millors bandes eivissenques de blues i rock.




           

























































El sopar del Botifarra Power va començar a les deu de nit al pavelló firal, decorat exclusivament per a l’ocasió, i on unes dues-centes persones varen degustar les botifarres prepares per aquest sopar. 





Després de l'àpat es va fer l’acte de presentació dels qui eren els convidats d’honor “La Peña Los Canuthis” de Tomelloso (Ciudad Real). Els directius d’aquesta penya vingueren a la festa per celebrar l’acte d’agermanament amb la “colla” d’Olot i presentar el que és “El Guateque més gran del món”, que ells organitzen el dia 4 d’agost.
















En aquest acte també hi assistí l’alcalde d’Olot Sr. Corominas i a qui els convidats feren entrega d’un “Quixot” símbol de la ciutat Tomelloso i el diccionari Tomellosero, amb paraules exclusives només d’aquella regió de La Manxa. 














En aquest acte es feu el lliurament de les "F" de FANS als amics de l'Associació Retro d’Eivissa que també hi eren presents així com als companys d’organització, els components del MAG i, finalment, una distinció per la Banda Bluesmàfia i es Saligardos. Tancà l’acte l’alcalde d’Olot tot destacant el fet que és molt bo que les associacions treballin conjuntament perquè d’aquesta manera es poden organitzar actes molt interessants i tan divertits com aquest.


Tot seguit s’inicia el fi de festa amb els "Bluesmàfia i es Saligardos", que tot i el condicionant de so que té el pavelló firal, varen fer una extraordinària actuació amb temes de rock & roll, swing, blues amb més de dues hores de ritme trepidant. 


































Per acabar el D’j també eivissenc, Pep Pilot, posava tots els èxits “enllaunats” de l’època Hippie dels 60-70.

            






















En definitiva, una gran festa, amb la ja habitual barreja de música, motor històric i botifarra, on tothom s'ho va passar molt bé, i amb ganes de tornar-hi.



Mes "Retratus"














































































0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada