D’en Bruce al Somontano

      


Aquesta setmana passada ha sigut molt intensa per tots els FANS, el dijous erem a Barcelona en el concert que Bruce Springsteen va fer a l’Estadi Olímpic, 

Dijous 17 de maig Magnífic  concert d'en Bruce a l'Estadi
























L’amic  i soci fundador de FANS, Joan Guillamet, amb en Bruce




























El cap de setmana, i tal com estava previst en el calendari de l’entitat, es feia la sortida cultural a la comarca del Somontano.




El viatge estava programat per visitar dues bodegues d’aquella zona, per una banda las bodegues, Irius,  sens dubte, la mes moderna i avançada a nivell mundial, amb una fantàstica arquitectura, i una elaboració, mes científica que tradicional, on s’aprofiten totes les noves tecnologies per elaborar un bon vi. 







                     
















Allà, el grup de FANS varem poder fer una “cata” dels vins que s’hi produeixen i tot seguit un dinar degustació al restaurant de la mateixa bodega.






L’endemà la vista va ser a les bodegues Blecua i Viñas de Vero, les mes antigues i tradicionals de la zona, amb recorregut guiat per totes les instal·lacions  i la corresponent “cata” dels vins que elaboren.




















Per acabar i com que venia de passada una “cargolada” a la ciutat de Lleida.



   















Aprofitat que n’eren les festes, els FANS assistien a la festa de “Moros i Cristians”  una festa tradicional considerada única en els països catalans.

                             

   

                                           
           





          
 

En definitiva una setmana molt intensa, el concert d’en Bruce sempre es una agradable sorpresa, mentre que la sortida al Somontano ha sigut extraordinària, hem vist les instal·lacions mes modernes, i las mes tradicionals d’aquella regió, una gran experiència “gastronòmic-cultural” hem provat uns bons vins i hem menjat el mes típic d’aquelles contrades, només faltaven els cargols a Lleida i la festa de “Moros i Cristians” per acabar d’arrodonir el cap de setmana
Ara FANS  estem ultimant el que serà el concert del desè aniversari de l’entitat, amb el Duo Dinámico el dia 9 de junt a la plaça de braus.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada