Torna “BOTIFARRA POWER”





FANS i MAG (Motor Antic Garrotxa), organitzem conjuntament, la segona edició “BOTIFARRA POWER”, una barreja de música, motor històric i festa, on hi és convidat tothom, això si, sempre vestits de HIPPIES, o, amb algun complement relacionat d’aquella època.




Una festa a imatge i semblança de la que fan els nostres amics de l’associació RETRO, a St. Antoni de Portmany, d’Eivissa, el “Flower Power”. Aquesta, però, serà una festa HIPPIE, a la muntanya. Tots això, ens porten a programar una festa divertida, per gent amb bon humor, i ganes de passar una bona estona tot “sintonitzant amb aquells anys”.


La festa de la “BOTIFARRA POWER” es celebrarà el dissabte dia 18 de juny.


A partir de les 6 de la tarda s’iniciarà la “cercavila musical” amb cotxes de l’època, i dues plataformes, amb els conjunts de FANS, Els Corbs Negres i Els Volcànics, des d'on faran el seus concerts pels carrers més cèntrics de la ciutat d’Olot. La sortida es farà al pavelló Firal de l’antiga estació. Pel camí es faran diverses parades per ballar i escoltar el grups musicals que ens acompanyaran.


A les deu del vespre es previst el sopar al pavelló Firal: aquí es on la botifarra agafa el seu protagonisme. Amanides amb embotits, assortits de botifarres a la brasa , pa, vi del país, i postres,entre altres coses. Tot seguit hi haurà el segon gran ball de la “BOTIFARRA POWER “ amb els conjunts que ens acompanyen per acabar amb els discjòqueis i la música mes autèntica d’aquells anys, amb l’únic objectiu de passar-ho molt bé.


És imprescindible anar vestit de HIPPIE, o lluir algun complement relacionat.

     



Recorregut - itinerari

Com és habitual, en aquesta festa hi participen cotxes de l’època (60-70),  formen part de la cercavila amb un recorregut paral•lel i per quedar exposats al Firal durant la cercavila musical que aquest any farà un nou recorregut.
                                                      
No cal dir que tots els qui tinguin un cotxe o moto d'aquets anys, amb la documentació corresponent i prèvia inscripció, podran acompanyar-nos amb el seu vehicle a la cercavila, (places limitades)















A partir de les cinc de la tarda hi haurà la concentració als terrenys de l’antiga estació, i a dos quarts de sis es farà la sortida prèvia amb comitiva direcció al Firal per la seva exposició.
El recorregut de la cercavila musical que aquest any s’iniciarà a les sis de la tarda començarà a la Plaça del Carme, per seguir vers la Plaça Major, el carrer Major, la Plaça del Rector Ferrer, el Firal de pujada, el Firalet, el Firal de baixada, la Plaça del Rector Ferrer, el carrer de Sant Rafel, i la Plaça Catalunya, per acabar al pavelló Firal on tindrà lloc el sopar del “Botifarra Power”, després del qual es tancarà l'acte amb el concert de la festa.


            




    El preu de la festa es de 15€ per persona

Per inscripcions i reserva de tiquets:
Marta, Moda Íntima, de la Plaça Clarà, n.10, i,
Bar Pekín de la Ctra. de la Deu n.3,
abans del dijous dia 15 de juny.
Per a més informació trucar al telèfons d’atenció: 972 266898, i 972 260331

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada