5à. Festa Anys Seixanta, a St. Feliu de Pallerols





Un any més, i ja en són cinc, la població de Sant Feliu de Pallerols celebrarà la Festa dels Anys Seixanta, una trobada multitudinària, per gaudir de la música sense caducitat, de la dècada prodigiosa, amb els seus autèntics protagonistes originals, una festa també coneguda com “El guateque a la llum de la lluna” del mes de juliol.












La música dels anys seixanta tornarà a ser la protagonista de la festa que es celebrarà aquest dissabte dia 9 de juliol, a la plaça de Ca les Hermanes, amb un cartell de luxe: Els Corbs Negres i Fórmula V, dues formacions històriques de l’època, amb estils diferents, ideals per passar una vetllada inoblidable.

La festa començarà a les vuit del vespre a la terrassa del recinte, on es podrà sopar, al servei de bar preparat per l’ocasió. A les nou, la musica d’un DJ iniciarà la festa, amb tots els èxits dels 60. Pels volts de les deu, Els Corbs Negres pujaran a l'escenari per iniciar el ball amb el seu repertori musical. Abans de la mitjanit, Fórmula V, farà vibrar tota la població amb els que, encara ara, continuen sen els seus grans èxits.

Aquesta serà la segona vegada que aquests dos grups participen a la Festa dels Anys Seixanta de Sant Feliu de Pallerols. Fórmula V van ser els protagonistes de la segona festa celebrada l'any 2008, els problemes meteorològics d’aquell dia varen deslluir festa, acordant ambdues parts de repetir-la, mentre que, Els Corbs Negres, varen actuar conjuntament amb Los Diablos, l'any 2009.





Els Corbs Negres, va ser una de les formacions pioneres a les comarques gironines, es va formar a Olot el 1962 i amb gran èxit van actuar a totes les sales de ball d’aquella època, a finals de la dècada dels seixanta la formació es va desfer. El 1999 amb motiu del concert Tots Som Pop, Els Corbs Negres es tornaven a agrupar. Ara, formen part dels grups de l’associació FANS i continuen fent actuacions amb els temes i les cançons que
 els van fer famosos






Fórmula V, formada a Madrid el 1968, és un del grups més significatius de la música pop estatal, el 1968, varen publicar el temes com “La playa,el sol, el mar, el cielo y tu”, “Tengo tu amor”, el 1969, “Cuentamé” i “Busca un amor”, entre altres. De la mà dels compositors Herreros i Armenteros, els hi va arribar tota l’estela èxits, amb les anomenades cançons de l’estiu i el camí directe a la fama, que encara ara perdura
 

                                                                                           
                                                                                                                                                                                                                                                                                                 






La simpatia i professionalitat del seu líder i cantant Paco Pastor, ha fet que el nivell de Fórmula V no decaigués mai, a totes les festes i guateques, sempre s’escolta una cançó d’aquesta formació.
Durant tot l’any Fórmula V, fan gires tant per l’estat espanyol com pels Estats Units i països Sud-americans on son ídols indiscutibles tot realitzant macro concerts, amb la seva música de sempre.



 


La Festa dels Anys Seixanta de Sant Feliu de Pallerols, s’ha convertit en una de les cites importants de l’estiu, per ballar i tornar a viure la música que va formar part de la banda sonora de la nostra vida, amb els protagonistes originals, artistes i estrelles de l’època, i, que tot i el pas del temps, encara ara, tenen un lloc en el firmament artístic actual.



Tot això gràcies a l’ inquietud i l’entusiasme del seu alcalde, Sr. Joan Casas, autèntic motor de la festa, amb la participació de l’associació FANS, qui juntament amb un grup de voluntaris del mateix poble, fan d’aquesta festa, una trobada multitudinària on tothom s’ho passa bé, convertint aquesta festa en El Gran Festival Retro de l’Estiu, amb actuacions dels millors grups i cantants que han fet història amb els seus èxits musicals.














Els Corbs Negres







FORMULA V

2ª FESTA DELS ANYS SEIXANTA A SANT FELIU DE PALLEROLS   (2008)






 









0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada