“BOTIFARRA POWER”, una festa consolidada



La segona edició de la “Botifarra Power”, celebrada aquest cap de setmana, va significar la consolidació de la gran festa que organitzem conjuntament les associacions olotines, FANS  i MAG (Motor Antic Garrotxa).






 


Un èxit de participació en la convocatòria d’un acte, on tothom es va divertir, en una festa diferent i popular, que col•lapsava el centre de la ciutat, amb una barreja de motor històric, música i vestits dels anys hippies, davant la sorpresa dels espectadors i visitants que amb gran quantitat eren a la zona comercial d’Olot.




















Un canvi en el recorregut de l'any anterior, va fer que la cercavila comencés a la plaça del Carme. A les sis de la tarda, una comitiva vestida dels anys hippies, iniciava la desfilada amb cotxes històrics dels anys 60-70, tot enfilant el carrer Major, fins al Firal. Mentrestant, començava el concert en els dos escenaris mòbils, cedits per les penyes d'Els Titots i Els Marrinxos, i en les que, Els Corbs Negres i Els Volcànics feren les respectives interpretacions musicals. La segona aturada es va fer a la Plaça Major, on una gran quantitat de públic s’afegia a la comitiva per ballar i passar-ho bé, continuant fins a la Plaça Rector Ferrer i el Firal, on, feta la volta al recinte, es va retornar vers el carrer de Sant Rafel i la plaça Catalunya. Gairebé tres hores de concert en directe pel centre d’Olot, per arribar finalment al pavelló Firal.






      









A les deu del vespre, es celebrà el sopar de la "Botifarra Power", que, tal com diu el nom de la festa, la base foren les botifarres de tots els gustos. El fi de festa fou a càrrec dels dos conjunts i el discjòquei Meli. En definitiva, una gran festa en la que tothom s’ho va passar d'allò millor.

 



“Ha sigut boníssim!", d’aquesta manera resumia l’acte Jaume Cos, president del MAG per continuar dient: "L’any passat varem organitzar aquest festa pel mes d’octubre; el dia no era tan llarg coma ara, i va ser una mena d’experiment en el qual l’efecte sorpresa va crear una gran expectació, però ara aquest any, i al mes de juny, amb la particularitat que tothom ja sabia de què anava la festa, hem tingut una excel•lent participació, deixant el nivell encara molt més alt. Per l’any vinent, amb els de FANS, ja tenim més idees per fer la “Botifarra Power”, una festa encara més engrescadora per a tothom.

Per la seva banda, Jordi Sellas president de FANS, afegia: "Hem consolidat aquesta festa, i això ens demostra que si repartim els esforços, el resultat serà sempre positiu. Tot això ha quedat demostrat en aquesta segona edició de la “Botifarra Power”. No es fàcil moure tanta gent i que tothom s’ho passi bé, nosaltres ho hem aconseguit. Aquest any dues penyes locals s’han unit a la festa i amb els del MAG estem oberts a tothom, i entre tots, podem fer que un acte senzill com aquest, es converteixi en una diada imprescindible en el calendari festiu, cosa que no és més que el nostre objectiu".


















0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada