THE KING STORY

FANS hem sigut aquest cap de setmana al tribut que es fa a Barcelona a Elvis Presley, en el musical “The King Story” (Elvis... i jo) un musical que fa dies va fer la seva estrena mundial al teatre Tívoli de Barcelona, i on el nord-americà Greg Miller encarna l’esperit musical del Rei del Rock desaparegut ara fa més de 30 anys.











Miller, debuta com a doble d’Elvis a la pel•lícula “Leaving Las Vegas”, al costat de Nicolas Cage, i ara per ara és considerat, com el millor clònic mundial del cantant de Memphis.










“The King Story” (Elvis... i jo) és un recorregut musical a les relacions que tingueren Greg Miller i el seu ídol, Elvis, que va conèixer personalment durant la seva joventut i la seva relació es va mantenir, fins la seva desaparició el 1977.





Aquest espectacle és d'un gran nivell escènic, amb audiovisuals inèdits, un ballet que fa vibrar, extraordinaris músics en directe i un Greg Miller amb una veu molt semblant a la d’Elvis Presley, interpretant els millors èxits del rei del Rock, amb un guió, on el fil conductor és la suposada paternitat del propi Elvis, del protagonista d’aquest musical, un fet força increïble, tot i la seva gran semblança física, la qual cosa és molt adient per aquest musical.
En definitiva un gran espectacle musical que ara, emprèn ruta pels millors teatres d’ Europa.


Al finalitzar l’espectacle el protagonista va rebre a una bona colla de FANS que el van anar veure.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada