Fantàstica Festa dels Anys Seixanta


La plaça de Ca les Hermanes es va fer petita per la 5ª Festa dels Anys Seixanta de Sant Feliu de Pallerols, celebrada aquest cap de setmana. La festa, organitzada per l’Ajuntament d’aquesta població i FANS, va resultar un èxit de participació, on tothom va gaudir d’un autèntic festival d’estiu, per celebrar un “Guateque a la llum de la lluna” a ritme d’aquells anys de la dècada prodigiosa.

La festa va començar ben aviat: a les vuit del vespre s’obrien les portes per tots els qui volien sopar al mateix recinte; a partir de les nou, música amb el D’j Joan Soler, per amenitzar l’entrada del públic al guateque. I a les deu en punt, la formació d'Els Corbs Negres pujava a l'escenari, qui amb un extens i variat repertori iniciaren la 5ª Festa dels Anys Seixanta, amb més de 90 minuts de grans interpretacions i bona música, que va fer ballar a tothom, amb un so impecable.

Era ja mitja nit i amb les notes del “Cuéntame” sortien a l'escenari els components de Fórmula V i uns moments més tard i amb una explosió de llum, color i so, apareixia el líder i veu del grup, Paco Pastor, amb el seu carisma i vitalitat i sota una gran ovació del nombrós públic que els esperava.










Trigaren gairebé dues hores per a repassar tota la seva discografia, connectant immediatament amb un públic de totes les edats, totalment entregat, que coneixia i cantava les lletres dels temes que s’interpretaven a l'escenari, afavorint d’aquesta manera la complicitat entre Fórmula V i el públic.


 








(Foto Twiter P. Pastor)



Entre el públic assistent, i convidat per FANS, s’hi trobava el director de cinema Fernando Trueba, que és un entusiasta d’aquesta música, i que es troba a la nostra comarca per una seva propera producció cinematogràfica, i tot i que no hi te res a veure, es va mostrar molt interessat pels diversos actes de l’associació FANS.




Joan Casas, alcalde de la població i autèntic motor de la festa, al finalitzar el concert, comentava: “Aquest any hem portat els millors grups per fer una gran festa. Els Corbs Negres i Fórmula V, ens ho han fet passar mol bé; estic content perquè hem sabut atendre el nombrós públic que ha vingut d’arreu de Catalunya i tothom n'ha marxat amb ganes de tornar l’any vinent. També vull agrair a tots els voluntaris del poble que han treballat de valent perquè la festa sortís tal i com havíem pensat. Ara, amb els amics de FANS, ja pensem que farem a la propera festa, perquè aquest any hem deixat el llistó molt alt.
Per la seva part, Jordi Sellas, president de FANS, afegia: “Junts hem fet realitat un gran projecte, aquesta Festa dels Anys Seixanta a Sant Feliu de Pallerols, ja s’ha convertit en una cita ineludible pels amants d’aquesta música. En aquesta edició Fórmula V ha demostrat, una vegada més, que la música que ens agrada no té data de caducitat i mentre uns s’ho passen bé ballant, d'altres recordaven una de les etapes més boniques de la seva vida". FANTÀSTIC!!


(Foto www.formulav.es)


Els CORBS NEGRES a, Sant Feliu de Pallerols










FORMULA V a, Sant Feliu de Pallerols














Una COLLA de FANS, amb en Paco Pastor, i l'Alcalde de Sant Feliu de Pallerols,
al final del concert









0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada