Escala en “HI-FI”, una FESTA !!
Com cada any l’Escala en HI-FI, que organitza l’associació FANS, ha tornat a ser l’acte més divertit de la temporada, on tothom s’ho ha passat bé, tan els actors com el nombrós públic assistent                                           

Després de sopar, s’iniciava l’espectacle compost d'una vintena d'actuacions, repartides entre divertides paròdies, Play back, Karaoke i interpretacions musicals en directe. Gairebé tres hores d’espectacle que no va deixar indiferent a ningú, amb algunes actuacions carregades d’ironia i bon humor, que van fer riure i divertir a tothom.


Obria l’espectacle una paròdia musical amb un grup Heavy anomenat AC-DD, per continuar amb la interpretació de “Cagarel•la amb Blues”, “El Bayon de Ana”, “Buona Sera”, “El Vals de las Mariposas”, i “Las chicas son guerreras”. En l’apartat d’imitacions varen sortir a l'escenari: Tina Turner, Pedrito Fernández, Los Sírex, J. Fogerty, Paloma San Basilio, Manolo Caracol i Dolores Abril, Los Junior`s d’Amposta i Demis Roussos. Tots amb un gran nivell de qualitat interpretativa i un bon sentit de l'humor.AC-DD
"Cagarel-la amb Blues"
Joan Talavi Vilalta

John Molas FogertyTina Badia Turner


Pedrito Fuentes Fernandez i Mariachis
Leslie VilaltaLes "nenes"
"Un diumenge de futbol"
Laura Gelu


" El Bayon de Ana"
Johny Codina Clavel i Jazmin


Kimi Vi - Jóse M. So
"Perlas preciosas"
 "Junts" les "Nenes" i Cia.
Antonia Sanbasilio


"Les Papallones"
Dolors i Maria Denis Tubert Russos
i les AfroditesEl "Guerrer" Quim Coz Vilalta
Una de les intervencions més esperades va tornar ser la del “trio” format per la Roser Riera, la Palmira Collell i en Joan Guillamet, els quals, amb un reguitzell d’acudits, feren trontollar totes les taules, de tant de riure.

Joan, Palmira i Roser 
Rei i Reines dels bons acuditsDolores Abril Fortis
Maria Valderrama Rodriguez
"Bouna Sera"
Johny Ortiz Vilanova Vilalta      i CiaUn any més hem de destacar l’èxit i els aplaudiments que tot el públic va dedicar al jove David Muñoz, després de la seva interpretació a “capel.la” del “Rien de rien” de l'Edith Piaf. També cal destacar l’actuació en directe de Salvador Camarasa, amb la seva versió del “Boig per tu”.


  Salvador Camarasa


     David Muñoz

El fi de festa musical el va posar la cantautora Jessica Mellado, amb un parell d'interpretacions en directe del seu darrer disc.
Jessica Mellado
L’acte va finalitzar
amb el lliurament de
premis, per gentilesa del
patrocinador
Grup Masoliver,
gràcies al qual tots
 els participants s’emportaren
 un trofeu commemoratiu
de la vuitena edició de
l’Escala en HI-FI.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada