Gran Guateque de Ràdio Sant Joan


El diumenge passat, a Sant Joan les Fonts, i organitzat per l’emissora local amb la col•laboració de FANS, es celebrà el sisè Guateque de la Ràdio, amb l’actuació dels grups: Els Volcànics i Los Mismos.




Tal i com mana la tradició, el “guateque” començava a les cinc de la tarda. Inicialment les “conductores” del programa de ràdio “Queda't amb nosaltres”, Carmina i Anna, autèntiques promotores de la festa, presentaven l’acte, agraint la col•laboració de l’Ajuntament i la participació de FANS en aquest guateque.




Seguidament, Els Volcànics iniciaven la seva intervenció amb tota l’energia musical que els caracteritza, per tal d’animar un pavelló fred un diumenge de Pasqua.



N'hi va haver prou amb dues cançons per omplir la pista, amb un públic entusiasta, amb moltes ganes de ballar i passar-ho bé.
 






















Després de la mitja part, amenitzada per un gran sorteig amb molts regals per a tots els assistents, apareixerien a l'escenari Los Mismos, acompanyats per una extraordinària banda de músics que van fer vibrar tot el pavelló, amb les veus d'Helena Bianco, i el seu company Guillermo, oferint un extens repàs a tots els seus èxits musicals que els varen fer famosos els anys 60/70/80.












Helena, la veu cantant del grup, que pel que es pot veure, tot i el pas els anys, el temps, no ha passat per ella, va mantenir un gran nivell artístic que, barrejat amb un extraordinari so, llum i color, feren que el sisè Guateque de la Ràdio, fos un gran èxit.






                                        

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada