FANS a La Rioja


Seguin amb el programa establert a començaments de temporada i a petició d’una bona colla de socis FANS, va organitzar aquest passat cap de setmana una visita cultural a La Rioja, on es varen visitar varies de les bodegues emblemàtiques d’aquella regió.






En “El Museo de la Cultura del Vino de Dinastia Vivanco” a la població de Briones, la colla de FANS que formaven l’expedició van contemplar l’univers del vi amb tota la seva amplitud, el cultiu i la màgia de l’elaboració del vi, així com l’extens llegat històric i simbòlic que aquesta beguda ha generat des de sempre.




           
                  















Tot seguit un dinar autèntic de La Rioja, a les mateixes bodegues. En el decurs de la visita es va fer entrega de la “F” de FANS, a una representat de la Dinastia Vivanco, en record de la visita i les atencions rebudes.

    





El vespre, a la capital, Logroño, els FANS varen viure intensament les activitats “típiques” del cap de setmana d’aquella ciutat..















L’endemà visitaven las Bodegas Bilbainas, a la població de Haro, un extens recorregut, por tota aquesta històrica bodega, on van poder contemplar l’elaboració del vi “Viña Pomal” i degustar-lo tot seguit, amb un aperitiu preparat per l’ocasió
















































De tornada un dinar típic a Tudela, amb productes d’aquella terra navarresa, posava el camí de tornada cap a casa.






“Els que formem aquesta associació, apart de ser FANS, som amics, per aquest motiu sempre tenen una bona acollida aquets tipus d’activitats que organitzem entre tots. Aquesta vegada hem sigut gent d’Osona, de La Selva i La Garrotxa, els que hem fet aquesta interessant “excursió”, una bona experiència que ha representat un innovador “toc” gastronòmic-cultural, que el tornarem a organitzar un altre any.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada