Guateque de Ràdio Sant Joan






Diumenge passat es celebrà el Guateque de Ràdio Sant Joan, que organitza aquesta emissora local amb la col·laboració de FANS i el patrocini de l'Ajuntament de la població. Aquest any Els Corbs Negres i la cantant Cristina de Los Stop, amb la seva filla Mònica Sainz, foren els protagonistes d'aquesta festa que rememora i recupera el que varen ser els guateques dels anys seixanta amb els artistes originals.
















A mitja tarda, l'hora que es feien els guateques i amb el pavelló d’esports gairebé ple, Els Corbs Negres obrien la festa amb un extraordinari repertori i amb el públic totalment entregat, ballant amb els millors èxits de la dècada dels seixanta, tan instrumental com cantant, que interpretava la formació de FANS, iniciant d'aquesta manera el que és la GIRA FANS 15 ANYS.





































A la mitja part, i mentre es feia el canvi de grup, Josep Roca director de Ràdio Sant Joan i els components del programa de ràdio “Entre amics”, promotors de la festa, donaven les gràcies per la bona resposta del públic assistent agraint la col·laboració de l’Ajuntament i la col·laboració amb l’associació FANS. 




Seguidament Jordi Sellas, president de l'associació, presentava a les dues estrelles de la tarda: la cantant Cristina de Los Stop que compartí el concert amb la seva filla Mònica.











La cantant Cristina, nascuda a Barcelona i ara resident a Toledo, és considerada la millor veu femenina de la dècada prodigiosa. Inicià la seva carrera artística el 1966 com a cantant de Los Stop on va triomfar amb temes tan coneguts i comercials com "El Turista 1.999.999" o " Salud, dinero y amor" entre molts altres. 








Més endavant, i en solitari, ressorgia amb una producció de Juan Pardo anomenada "Mis amigos me llaman Cris" i altres temes produïts pel Duo Dinámico. Desprès d'una llarga trajectòria artística, moltes gires internacionals (Miami la consideren una diva de la musica pop), i protagonista de programes musicals a diversos canals de TV, ara els seus concerts son exclusius i selectes. 

















La bona amistat amb la gent de FANS aconseguia portar-la al Guateque de la Ràdio, on la sorpresa va ser la presentació de la seva filla Mònica Sainz, una jove i espectacular cantant que va sorprendre a tothom amb la seva qualitat artística.







El concert de Sant Joan va suposar un extens recorregut a tots els seus èxits i versions que li varen donar la fama. 






El fet de compartir l'escenari amb la seva filla el guateque es va convertir amb un acte exclusiu i entranyable i un èxit on tothom es va divertir, igual o més, que a les festes particulars del anys 60.











































            





                                   





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada