FANS-tàstic SOPAR de Carnaval

 







Un any més, i dins la programació oficial del Carnaval d’Olot, Fans organitzava el “FANS.tàstic” sopar que, com és habitual, es convertí en una extraordinària festa amb disfresses i caracteritzacions d'alta qualitat, i tal com mana la tradició, els protagonistes varen ser el bon humor, la diversió i les ganes de passar-ho bé.









Amb la participació de tothom obria la festa la original desfilada "d'elegància", mentre un jurat escollia els guanyadors del concurs. 







































































































































Tot seguit tingué lloc un suculent sopar de carnaval i la proclamació del rei i la reina del “FANS.tàstic” sopar, que resultaren ser "Els Màgics de Torelló", per la seva extremada elegància on no hi faltava cap detall. 









Ambdós foren coronats rei i reina  del FANS.tàstic sopar. 

La parella "Pirates de Batet" obtenia el premi a la millor parella, mentre que pel seu excel·lent nivell de caracterització la colla de "Priscilla" (El musical) aconseguien el premi a la millor comparsa,

Tots els elegits van rebre i “acceptar”, amb molt bon humor, aquests títols i els divertits regals preparats exclusivament per a l’ocasió.











També un any més, cal destacar la visita del rei i la reina del Carnaval d’Olot, acompanyats pel president del CIT, entitat organitzadora, i per una bona representació de la Penya Els Titots, bons companys de FANS, amb els quals varem compartir una bona estona de la festa.












Tot seguit ses majestats obriren la sessió de ball que va durar fins a la matinada.























En definitiva, una altra festa inoblidablement divertida.































































0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada