FANS a la festa dels RETRO d'Eivissa.

La setmana passada, l'associació FANS va participar a la festa anomenada"Sa Paella Musical" que organitzen cada any els amics de l'associació homònima RETRO de Sant Antoni de Portmany. Aquest acte reuneix a tots els socis de l'entitat per gaudir de la gastronomia local i la bona música de les dècades prodigioses dels 60 i 70 i on els FANS també en varen ser protagonistes com a entitat agermanada als amics de les Pitiüses.

Aprofitant l’avinentesa i guiats pels amics de l’associació RETRO, durant el "llarg" cap de setmana, la gent de FANS feren una visita als llocs més emblemàtics de l’illa, redescobrint els encants paisatgístics, cales, platges i cingleres característics d’aquesta illa, sense oblidar la gastronomia pertinent.El diumenge fou el gran dia de la FESTA. Centenars de persones es varen reunir per celebrar "Sa Paella Musical" al voltant de la taula amb un bon arròs, elaborat pels cuiners guanyadors del darrer campionat de paelles de l'illa i un bon "cafè caleta".


L'apartat musical s'iniciava amb el Duo Juvent's, que ha retornat amb tota la seva força a l'escena musical. 
Cal destacar també l'actuació de Ramón Molas, el cantat d’Els Volcànics, que aportava el seu estil "Rockero" acompanyat pel Duo Juvent's. Tot seguit era la cantat Lumi qui posava el seu "toc" romàntic a la festa. 
Finalment, la cantant de "Los Mismos", Helena Bianco, amb els èxits de sempre i la seva simpatia, omplia l'escenari de música i color per fer ballar a tothom.

      

La gent de FANS foren els convidats a la festa, on també s'hi trobava la presidenta del Govern Balear, Francina Armengol, acompanyada de les autoritats politiques locals i eivissenques.


En el decurs dels parlaments institucionals, el president de l'associació RETRO, Pep Pilot, destacà l'extraordinària amistat amb els FANS d'Olot, considerant-nos com a entitat agermanada, doncs ja fa més de deu anys que estem fent intercanvis festius i culturals al voltant de la música que ens agrada i ens uneix. 


També cal destacar l'agradable sorpresa de la presidenta balear, al comprovar la bona harmonia social entre les dues entitats que, tot i la distància, estem tant units fent activitats conjuntes.
Per acabar els directius de l'Associació RETRO  varen fer un homenatge a Pep Pilot, president de l'entitat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada