Guateque XEL & FANS




La primera edició del Guateque "XEL & FANS" va superar totes les expectatives d'èxit que els organitzadors, Restaurant Can Xel i l'associació FANS d'Olot, inicialment havien previst. La extraordinària participació de públic al sopar de la festa omplia el recinte del voltant de la piscina, i la selecció musical dels Dj,s de FANS va transportar la festa al més autèntic dels guateques; fins i tot la meteorologia posava la temperatura ideal per una gran vetllada d'estiu inoblidable.


Diverses colles d'amics, parelles, estiuejants i molts socis de FANS, formaven un públic heterogeni disposat a passar una gran nit d'estiu que s'iniciava amb un esplèndid sopar preparat pel xef del restaurant Can Xel, servit al voltant de la piscina decorada expressament per a l'ocasió, oferint un marc incomparable per una festa com la dels guateques dels anys seixanta. 
La part musical a càrrec de FANS l'iniciava el DJ "Presi" (Jordi Sellas) amb els temes més comercials i coneguts de l'època dels guateques. 




















Tot seguit el DJ "Guilli" (Joan Guillamet) continuà fent un repàs a tots els èxits dels 60/70, mentre el públic no va parar de ballar i cantar tots els temes que es varen posar recordant el que era un autèntic guateque.

Després d'aquest èxit, ha quedat demostrat que aquesta era una festa necessària aquí a la nostra comarca, on sembla que durant el mes d'agost gairebé tothom sigui a "marina". Aquí encara queda gent que es vol divertir. Per aquest motiu l'associació FANS i el Restaurant Can Xel ja estan pensat en la que serà la segona edició d'aquest GUATEQUE, perquè tothom s'ho va passar molt be i amb ganes de tornar-hi.
La propera activitat serà el dia 10 de setembre, en el decurs de les Festes del Tura. FANS inicia la festa dels seus 15 anys, amb un concert anomenat BEATLES vs ROLLING, un tribut a les dues bandes més emblemàtiques dels anys seixanta amb els Abbey Road i l’Smokimg Stones junts al Firal d'Olot.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada