10ª FESTA dels anys 60




































Per a celebrar la desena edició de la Festa del Anys Seixanta, l'ajuntament de Sant Feliu de Pallerols i FANS hem preparat dos extraordinaris concerts: el primer serà el dissabte dia 2 de juliol amb dues cantautores de renom, Jésica Mellado i Maria del Mar Bonet, mentre que el dissabte dia 9 tindrà lloc la celebració del clàssic i reconegut "Guateque més gran de l'estiu" amb cinc grans atraccions musicals on destaca la presentació del grup Boney M. Show.


El primer dels concerts serà el dissabte dia 2 de juliol a partir de les 9 del vespre, on dues cantautores excepcionals presentaran els seus darrers treballs, per una banda l'olotina, Jésica Mellado

















I la mallorquina Maria del Mar Bonet, reconeguda artista, pionera de la Nova Cançó i del grup Els setze Jutges, que al llarg d'aquests quaranta anys de trajectòria, ha enregistrat més de trenta discos de gran categoria. La Mediterrània ha estat sempre el punt de referència de la seva vida personal i artística. La considera la seva font d'inspiració. 
Treballant de molt a prop la música i el folklore de les Illes Balears i, a partir d'aquí, creant les seves pròpies cançons i cercant tot el que uneix en el camp de les arrels populars els diferents pobles de la ribera mediterrània, el nord d'Àfrica, Itàlia, Grècia, Turquia...




El dissabte dia 9 es el dia del "Guateque més gran de l'estiu". A partir de les vuit del vespre, es viurà una festa inoblidable. La primera actuació serà la del "DJ" Joan Soler, qui, amb una amplia selecció de música “enllaunada”, ens recordarà els millors èxits amb les seus sons originals. Tot seguit i, en directe, presentació del Tribut a Camilo Sesto amb Xevi Gironès. 





Seguidament la formació de FANS, Els Corbs Negres, posarà tot el seu repertori musical per fer ballar a tothom, tal com han fet cada any des del començament d'aquesta festa.





Amb motiu d'aquesta efemèride, i com a cap de cartell, es presentarà el grup Boney M Show, la formació musical que ha recollit l’herència d’aquell llegendari grup d’origen antillà i que va aconseguir fama mundial a mitjans dels 70, amb melodies que van fer ballar tota una generació les nits d'estiu i indispensables en tots els guateques. Cançons com "Daddy Cool","Sunny","Rivers of Babylon","No woman, no cry","Brown Girl In The Ring" etc., que ja formen part de la memòria col·lectiva, tornaran a sonar a Sant Feliu de Pallerols.








La Festa continuarà amb el grup osonenc Els Jerrys que, per segon any consecutiu, portarà tota la seva energia musical a la festa.







Igual com a les darrers edicions i en el transcurs dels dos concerts, a la terrassa del recinte, es podrà sopar amb servei de bar preparat per a l’ocasió.

Tot això es possible a Sant Feliu de Pallerols, gràcies a la inquietud i el particular entusiasme del seu alcalde, Sr. Joan Casas, autèntic motor de la festa que, juntament amb un grup de voluntaris del mateix poble, i la participació de l’associació FANS, converteix aquest acte en El Guateque més Gran de l’Estiu. Una trobada multitudinària on tothom s’ho passa bé.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada