Screamin’ Festival '16












El passat cap de setmana FANS va tornar a participar a l’“Screamin Festival”, de Calella de Mar. Aquesta és la divuitena edició d'aquest festival i sens dubte que és el referent més important de Rockabilly, Rock & Roll i tota la “màgia” de finals dels anys 50. L'Screamin Festival és una festa amb una brillant programació, tant de dia com de nit, amb els millors intèrprets i artistes de la música original d’aquest estil.





































           



             



































El festival dura tota la setmana i te el seu màxim exponent el dissabte a la nit on s'alternen les actuacions més estel·lars. Al recinte cultural de la Fàbrica, centre neuràlgic d'aquest festival, multitud de gent vinguda d'arreu del món, gairebé tots vestits amb el “look” i l'estil d’aquella època, varen poder escoltar, cantar i ballar a ritme de Rock & Rhythm, interpretat per grans músics com: "The Extraordinaries" "The Wild Wax Combo", "Joe Clay", "Darrell Higham", "Cherry Casino and The Gamblers" juntament amb els DJ mundialment coneguts en aquest tipus de música Una excel·lent combinació per un cap de setmana increïble.












Durant el dia, a diferents establiments del costat de la platja, van oferir actuacions de músics i DJ. Tot i que no va fer massa sol però si molta calor, una bona part del públic era a la sorra del voltant amb els vestits de bany d’aquell temps. El passeig i la platja de Calella es convertiren durant uns dies en un immens aparador, amb cotxes autèntics de l'època dels 50 i motos històriques juntament amb una grandiosa concentració de la marca Harley-Davidson de tots els models i èpoques.





























0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada