9ª FESTA DELS ANYS 60










La  Gran Festa del Anys Seixanta  es celebra  el dissabte, dia 4 de juliol,  a Sant Feliu de Pallerols, sens dubte, aquest es  el guateque més gran de l’estiu,  en un marc incomparable, extensa programació,  amb un extraordinari cartell d'artistes convidats . La música de les millors dècades, tornarà a ser la protagonista de la festa que organitzen cada any l’Ajuntament de la població i l’associació FANS.





En al recinte de la plaça del Solé, a partir de les vuit del vespre, es viurà una festa inoblidable. La primera actuació serà la del reconegut "DJ" Joan Soler, qui, amb una amplia selecció de música “enllaunada” recordarem  els millors èxits amb les seus sons originals. Tot seguit i, en directe, farà la seva presentació la formació osonenca, Els Jerrys.  







Seguidament la formació de FANS, Els Volcànics  faran tremolar la plaça amb el seu ritme trepidant, per fer ballar a tothom.















La 9ª FESTA DELS ANYS SEIXANTA a Sant Feliu de Pallerols, aquest any presentarà l'espectacle: "MITICS",  amb tres artistes que  son una llegenda a l'historia de la musica pop. La cantant,  Jeannette,  els cantants, Micky  i Llorenç Santamaria, 








Tots tres junts interpretant en directe  els seus grans  èxits que els varen fer famosos a finals dels anys 60, començaments dels 70, i, que encara ara, son protagonistes a totes les festes.  Un gran espectacle  inèdit,  per gaudir de la musica que ens agrada amb la veu i artistes originals  en directe.    




Igual com a les darrers edicions a la terrassa del recinte, es podrà sopar, amb servei de bar preparat per a l’ocasió. Mentrestant la música d’un DJ iniciarà la festa amb els millors sons dels anys seixanta.

La Festa dels Anys Seixanta de Sant Feliu de Pallerols és un referent de les festes i concerts importants de l’estiu, per gaudir, ballar i tornar a viure, la música d’aquella dècada prodigiosa amb els protagonistes originals. Per aquest motiu Fórmula V, Llorenç Santamaria, Los Sirex, i els ja desapareguts José Guardiola i Tony Ronald i  Los Diablos, les formacions de FANS, Els Volcànics i Els Corbs Negres,  Santi Carulla de  Los Mustang, 













Aquest any l'espectacle MITICS, per primera vegada, tres veus mítiques, la romàntica Jannette, l'incombustible Micky,  juntament amb l'artista mes estimat de la festa, Llorenç Santamaria, junts per una festa inoblidable.   















Tot això es possible gràcies a la inquietud i el particular entusiasme del seu alcalde, Sr. Joan Casas, autèntic motor de la festa que, juntament amb un grup de voluntaris del mateix poble, i la participació de l’associació FANS, converteix aquest acte en El Guateque més Gran de l’Estiu, una trobada multitudinària on tothom s’ho passa bé.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada