El Guateque més gran de l’estiu.










La 9ª Festa dels Anys Seixanta, celebrada aquest cap de setmana a la població de Sant Feliu de Pallerols, va tornar a ser el gran guateque de l'estiu. 
Organitzat conjuntament per l’Ajuntament de la població i l’Associació FANS, la festa va tornar esser un èxit amb un rècord de participació, i on el públic va gaudir de valent amb la música en directe dels anys seixanta i setanta.







El recinte de la plaça del Soler es va fer petit 
per enquibir el públic que arribava amb ganes de festa. A les vuit del vespre, hora prevista de l’inici de la festa, el D’j Joan Soler començava l’apartat de música “enllaunada” amb els sons originals dels artistes més importants de l’època.









A les 9 en punt el president de FANS, Jordi Sellas, conductor de la festa, presentava el primer dels grups participants: 





The Jerry's Group, una banda osonenca dels anys seixanta, que ha tornat amb èxit en el panorama musical. Rock & Roll del més pur per animar un públic que estava sopant a la terrassa del recinte. 



Faltaven uns minuts per a les 11 de la nit i 
Els Volcànics, amb el seu variat estil musical, aconseguien omplir immediatament la pista de ball amb els seus ritmes trepidants.










Els Volcànics és una formació esperada pel públic assistent que, com a grup de FANS, s'alternen 
any darrera any amb Els Corbs Corbs Negres i han esdevingut els habituals protagonistes 
d’aquesta Festa.



































Passada la mitjanit, l’alcalde Sr. Joan Casas, autèntic motor d'aquesta festa, es dirigia al públic agraint la seva extraordinària participació en aquest concert, augurant que la propera edició serà molt més "sonada" per tal de celebrar com cal el desè aniversari d'aquesta Festa.











Tot seguit, i sota un gran aplaudiment, arribava el "plat fort" de la nit: Los Míticos 70. 





Un gran espectacle amb tres llegendes musicals: Llorenç Santamaria, Jeanette i Micky, els quals interpretaren els èxits que ells mateixos feren famosos entre els seixanta i els setanta. Va ser curiós el veure que com tant junts com per separat encara mantenen aquell "feeling" i complicitat amb el públic. 










No varen faltar el "Para que no me olvides" o     "Si tu fueras mi mujer" del romàntic Llorenç Santamaria, 









Ni el "Soy rebelde" i Cállate niña"
d'una sorprenent Jeanette 









Un enèrgic Micky que, tot i que és el més gran de la colla, manté encara intacte el seu esperit juvenil i comunicador tot recordant la seva etapa de "Micky y Los Tonys" i tampoc es va oblidar del "Chico de la armónica" i "Enséñame a cantar". 











El més curiós era veure'ls a tots tres a la vegada, alternant-se en les interpretacions del Rock and roll més autèntic amb la col·laboració d'un públic totalment entregat. 













Realment  aquesta ha tornat a
ésser una altra vetllada inoblidable.






Ara, l'organització, ja ha començat els preparatius del que serà la desena edició del que és el Guateque més gran de l'estiu.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada