The Excitements, poderós espectacle de Festes del Tura

Un poderós espectacle musical, amb una banda de primera línea, ha sigut l’aportació de l’associació FANS a les Festes del Tura d’aquest any. The Excitements no va deixar indiferent a ningú dels que eren a la plaça major d’Olot la nit més important de les Festes.El soul més genuí d’aquesta banda internacional es convertí en tot un còctel explosiu de rhythm&blues i soul a la manera antiga, amb tocs del millor rock & roll. Una actuació de pura energia, una autèntica festa, on des del primer moment varen conquerir el públic amb el crit de “Say: I got soul” de l’explosiva cantant Koko-Jean Davis, que te uns excepcionals registres de veu i que, ara per ara, és considerada pel molts com la nova Tina Turner.

The Excitements iniciàven el seu concert amb el tema “Keep It to yourself” del seu darrer Cd anomenat “Sometimes Too Much Ain’t Enough”, recentment reconegut als premis Enderrock 2014, on també destaca la balada “I’ve Bet and l’eve Lost Again” que va posar pell de gallina a tots, així com la ja famosa “Ha,Ha,Ha” que va fer ballar a tothom. Durant les dues hores que va durar el concert, els components de la banda van oferir un espectacle sense treva, amb un enèrgic dinamisme que ràpidament s’encomanà al públic que omplia la plaça de gom a gom.The Excitements va demostrar que és una banda influïda per la millor música negra del segle passat i que s’allunya de la tendència del soul-funk modern amb els cànons de la vella escola soul. La seva secció rítmica manté una gran presència, complementada per una secció de metalls arrelada en la més pura tradició de principis de la dècada de 1960 sempre fidel a la tradició R&B i soul nord-americana.

Acabat el concert, Jordi Sellas, president de FANS, comentava: “Ha sigut una de les millors festes que hem fet. Ja varem avisar que era una banda de primera línea, que ve de fer una gira excepcional i plena d’èxits per tot Europa. Als que ens agrada l’autèntica música soul hem quedat plenament satisfets, les seves composicions són de molta qualitat; aquest segon Cd ha sortit “rodó” i en directe encara és excepcional”.


Mes imatges al Facebook de FANS


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada