FESTES DEL TURA 2014, “I got SOUL”













Per les properes Festes del Tura, i com ja és habitual, FANS tenim el nostre dia, aquest any és el dissabte dia 6 a mitja nit a l’escenari de la Plaça Major on, juntament amb la Comissió de Festes, presentem com a cap de cartell a: The Excitements.













Aquesta vegada FANS hem fet una arriscada aposta escollint el soul més genuí amb aquesta banda internacional; tot un còctel explosiu de rhythm&blues i soul a la manera antiga, amanit amb tocs del millor rock & roll. Aquesta és l’essència de The Excitements






Les seves actuacions són pura energia, autèntiques festes que conquisten el públic amb el crit: “I got soul” de l’efervescent Koko-Jean Davis, cantant de la formació.





The Excitements ha passejat el seu poderós espectacle per incomptables macro-festivals com Coleur Café (Bèlgica), Les Nuits Secretes (França), festivals de jazz com el de San Sebastián, Nancy i Lille (França) o Liege (Bèlgica), i una llarga llista de clubs i festivals especialitzats com els Funtastic Dracula Carnival, Purple Weekend o Beat Goes On. També han girant extensament pels circuits musicals d'Holanda, Itàlia, Suïssa, Alemanya i Anglaterra.







La banda es presenta molt influïda per la millor música negra del segle passat, s’allunya de la tendència del soul-funk modern i es cenyeix als cànons de la vella escola soul



La seva secció rítmica manté una gran presència, complementada per una secció de metalls arrelada en la més pura tradició dels combos de principis de la dècada de 1960. Etta James, Ike & Tina Turner, el primer James Brown o Sugar Pie DeSanto són alguns dels noms que donen una idea del so de The Excitements, sempre fidel a la tradició R&B i soul nord-americana.




L’enèrgic dinamisme que brinden els seus músics ofereixen un espectacle sense treva, en el qual el públic és convidat a una de les millors festes a les que es pot assistir actualment. 





Serà una gran nit per a la gent que ens agrada la música seixantera”, i un gran espectacle per a tothom que vingui a les Festes d’Olot el primer cap de setmana de setembre, que a l'igual que tots els espectacles, l’entrada és gratuïta.



Ens veiem per les FESTES del TURA !!




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada