8ª Festa dels Anys Seixanta











Dissabte 5 de juliol, va celebrar-se la 8ª Festa del Anys Seixanta a la veïna població de Sant Feliu de Pallerols que, com ja és tradicional, s’ha convertit en el Guateque més gran de l’estiu de les nostres contrades. Organitzat conjuntament per l’Ajuntament de la població i l’associació FANS, va tornar ha ser un gran espectacle i un èxit de participació gaudint amb la música dels seixanta.









La programació d’aquest any presentava cinc propostes molt atractives, de les quals la primera part era una aposta per a joves artistes emergents que tenien la oportunitat de presentar-se davant d’un públic ben diferent al que tenen habitualment. 




Així doncs, a les vuit del vespre el Dj Joan Soler iniciava l’apartat de música “enllaunada” amb els sons originals dels artistes més importants de l’època, mentre tots els qui volien podien sopar al mateix recinte. 





Tot seguit, la primera de les actuacions va ser la presentació de la formació femenina anomenada "Les Xuic", un grup de noies, amb una expandida veu, ben conjuntada, amb bones harmonies, tot fent versions dels millors temes dels seixanta, així com de composicions pròpies de gran nivell. 


                 

La següent actuació va ser una de les grans sorpreses de la nit: la fins ara poc coneguda Anna Gorgoll, una jove de 18 anys, filla d'Amer, que va deixar bocabadats a tothom amb la seva veu, capacitat d’interpretació i posada en escena, amb uns registres sensacionals, tant en Rock & Roll, com en Blues, Soul, etc., juntament amb magnífiques adaptacions dels millors temes dels Beatles. Sens dubte una carrera que tot just comença i que té un esplèndid futur.






Al voltant de les onze de la nit, i rebuts amb un gran aplaudiment, Els Corbs Negres sortien a l’escenari amb el seu repertori musical molt esperat pel públic assistent, que tenia moltes ganes de ballar amb el ritme i les melodies d’aquest grup de FANS que en aquets darrers anys ha sigut el protagonista d’aquesta Festa.














































Passada la mitjanit, l’alcalde Sr. Joan Casas es dirigia al públic agraint la seva participació en aquest concert que ha sigut solidari aportant una part del cost de l’entrada al Banc dels Aliments. 














Tot seguit Jordi Sellas presentava la veu cantant de Los Mustang, el carismàtic i llegendari Santi Carulla, el qual i durant gairebé dues hores va fer un repàs a tots els èxits dels que teòricament va ser la primera banda de música pop dels 60 a l’estat. I el públic, totalment entregat, va cantar i ballar totes i cadascuna de les seves cançons, fent d’aquesta festa una vetllada inoblidable.






























Tot i que l’objectiu és el de mantenir el que ja s’ha aconseguit que és fer el gran guateque de l’estiu, aquest nou format de Festa que s’ha estrenat aquest any de manera experimental, ha sigut molt encertat, doncs la participació de joves formacions interpretant èxits dels 60 serà sens dubte una bona plataforma per donar a conèixer joves intèrprets i músics de gran talent, convertint aquesta festa en un Festival per a totes les edats.






























Ara l’Ajuntament de Sant Feliu i l’Associació FANS ja han iniciat el què ha de ser la 9ª Festa dels Anys Seixanta que, si tot va com cal, es celebrarà el primer cap de setmana del mes de juliol de l’any 2015 amb una altra extraordinària programació.

Àlbum fotogràfic a 
www.facebook.cat/fansolot




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada