FANS.tàstic Sopar de CARNAVAL 2014

En el marc del programa d’actes del Carnaval d’Olot, Fans tornava a organitzar el “FANS.tàstic” sopar que, com cada any, va tornar a ser una festa extraordinària, amb una alta qualitat de disfresses i caracteritzacions i amb molt bon humor, tal com mana la tradició d’aquesta festa.L'acte s’inicià amb la “original” desfilada de tots els participants, mentre un jurat escollia els guanyadors del concurs d’elegància. Tot seguit tingué lloc un suculent sopar de carnaval i la proclamació del rei i la reina del “FANS.tàstic” sopar, 


El resultat va ser que la “Cleomarta Íntima” i en Joan “Marceau” Cortés. Ambdós foren coronats pel rei i la reina oficials del Carnaval d’Olot, acompanyats per una bona representació de la Penya Els Titots, bons companys de FANS, els quals varen compartir una bona estona de la festa, fent entrega dels regals corresponents als guanyadors del concurs.
El cuiner “Lluís, de Can Roca”, rebia la distinció com a la disfressa més curiosa de la festa.Mentre que la més original va ser la de la 
“Gallina Mariona Kokoua” 


Finalment, la comparsa més destacada va ser la de la colla “Aztecas Mayas del Fluvià” que lluïen uns magnífics vestits Inques.


Tots els elegits van rebre i “acceptar”, amb molt bon humor, aquests títols i els divertits regals preparats exclusivament per a l’ocasió: una “estació” meteorològica, un “pla de pensions” amb molta “pasta”, i diversos “Kits” de bellesa i aprimament respectivament. Cal destacar la feinada del jurat per l’alta qualitat i originalitat de les disfresses d’aquest any, Mosqueters, Egipcis, Pirates, la Pipi Calzaslargas, etc. fins i tot uns reivindicatius “escocesos i catalans” que demanaven les respectives independències.Tot seguit hi hagué la sessió de DJ que va fer ballar a tothom fins a la matinada, només interrompuda per unes diverses i espontànies actuacions. En definitiva, una altra festa inoblidablement divertida.
0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada