Presentació del Documental de FANS

“MEMÒRIES  D’AQUELLS  MERAVELLOSOS  SEIXANTA a OLOT”





El dissabte, passat dia 15 de març, l’associació FANS va fer la presentació del documental “MEMÒRIES D’AQUELLS MERAVELLOSOS SEIXANTA a Olot”.  L’acte tingué lloc a la sala digital dels cinemes Olot, dins la programació de la 9ª Mostra Internacional de documentals, Olot.Doc.





Aquest es un documental, produït per l’Institut de Cultura d’Olot, i forma part de la col·lecció Memòries. Està basat en una idea de FANS, realitzada per Zeba Produccions, dirigida per Eduard Miguel,  seguint el guió i l’estudi, encarregat per FANS, a l’escriptora Pilar Riera, amb el recull d’imatges de l’època d’en Josep M. Codinach, i la participació d’un bon nombre de protagonistes de l’època, que expliquen en primera persona, la seva experiència, ara recuperada per FANS en aquest document històric.





Amb la sala ben plena d’espectadors, l’acte fou presentat per Jordi Teis, director de la Mostra Internacional Olot.doc. i pel president de FANS,  Jordi Sellas, el qual va destacar, que: 
aquest documental, era una propòsit  personal, recolzat per la junta directiva, des dels inicis de l’associació, que, tal com manen els seus estatus, “Preservar, conservar i donar a conèixer la cultura d’aquells  anys “. Amb aquest documental, FANS vol deixar constància de com i de quina manera es varen viure els anys seixanta a la capital de La Garrotxa, on també va tenir lloc aquella “revolució” històrica, protagonitzada pel jovent de l’època, amb una banda sonora  que encara ara es actualitat. “Memòries d’Aquells Meravellosos Seixanta a Olot”, sens cap mena de dubte esdevindrà un document històric de l'oci dels anys 60 a la nostra ciutat. FANS disposa d’extensa documentació i d’un extraordinari treball de camp, a l’entorn de la història d’aquells anys, que ara es pot veure resumit en aquest documental.
Aquest documental es podrà adquirir a les llibreries de la ciutat, a Can Trincheria i en els llocs habituals.

Imatges del documental



mes imatges a:    www.facebook.com/fansolot

                                   

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada