“Flower Power” Eivissenc 2014


               

















El passat  cap de setmana del 11 de gener, una bona colla de FANS varen participar al X FLOWER POWER, de Sant Antoni de Portmany, Eivissa, convidats per l’associació homònima RETRO d’aquella població. Els garrotxins varen tornar a ser  protagonistes d’aquesta multitudinària festa Hippie.


                











Aprofitant l’avinentesa, i guiats pels amics de l’associació RETRO, el dissabte al matí, la gent de FANS feien una vista a l’illa de Formentera, redescobrint els encants paisatgístics, les platges i cingleres característics d’aquesta illa, sense oblidar la gastronomia pertinent. 

















           























De retorn a Eivissa, s’iniciaren els preparatius per la gran festa de la nit.


               





Talment com si fóssim a ple estiu, els carrers de la població s’ompliren de gom a gom, amb gent de totes les edats, tothom vestit de Hippie, amb ganes de passar-ho molt bé, en aquesta festa tan singular i multitudinària on la musica d’aquella època n’és el factor principal, tan en els establiments nocturns de la zona, com a la “carpa” del passeig i a les diferents plataformes mòbils, on es posa la música “enllaunada” i en les que, per segon any consecutiu, el president de FANS, Jordi Sellas, va fer de discjòquei. 








               

















Els Dj's eren:
Miguel Garcia (Canuthis Tomelloso) Mariskal Romero (Madrid) 
Jordi Sellas (FANS Olot) 
Pep Pilot (Retro Eivissa)






























El diumenge tingué lloc el dinar institucional, amb l’associació RETRO, amfitrions de l’acte, Los Canuthi, de Tomelloso i els FANS d’Olot, instituint aquesta Festa, com a punt de trobada anual de les tres associacions.



Tot plegat és una bona manera d’iniciar la temporada amb aquesta festa eivissenca. Ja fa anys que fem aquests “intercanvis” festius i culturals, i els hem consolidat en el nostre programa anual.
 Mes imatges a:
 www.facebook.com/fansolot



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada