Festes del TURA 2013











Extraordinària 
“Nit de R & R” a les 
Festes del Tura 2013




El Rock & Roll més genuí ha sigut l’aportació de l’associació FANS a la programació de les Festes del Tura d’engany, amb la presentació de la formació Lewis Enma & The BCN Fireballs, un autèntic tribut a Jerry Lee Lewis de la mà dels seus millors imitadors. 

















Sens dubte un dels millors espectacles musicals que hem pogut veure, sentir i gaudir aquestes festes.



















Lewis Enma & The BCN Fireballs, amb el seu ritme trepidant, va fer tremolar el Firal d’Olot a ritme del Rock & Roll més genuí, oferint un gran show amb l’energia musical i espectacularitat que va marcar aquella primera època, amb la mateixa màgia, estètica i força dels concerts que interpretava l’altrament conegut com “The Killer”.








Les gairebé dues hores d’espectacle es varen fer curtes per tots els que esperaven aquest concert on, a part del temes de Jerry Lee Lewis, també varen fer un ampli recorregut del millors compositors i estils d’aquells anys: Ray Charles, Fats Domino o Chuck Berry, entre d'altres. Un extens i enèrgic repertori, animant i connectant amb un nombrós públic que va participar intensament en totes i cadascuna de les interpretacions d’aquesta genial banda.


                      







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada