FANS, BEATLES, i ABBEY ROAD
















Dissabte passat i amb motiu de la Fira de Sant Lluc, l’Associació FANS, amb el patrocini de l’Institut de Cultura, presentà a la sala el Torín d’Olot, la formació Abbey Road, una de les millors bandes musicals que imiten als mítics The Beatles.










Foren gairebé tres hores de concert per a tornar a viure “una nit com la d’aquell dia”. Els entusiastes de la música dels quatre de Liverpool varen fer un viatge en el temps on, a través de la mateixa estètica i d’un so impecable, es feia un repàs a tot una llarga dècada d’èxits.











El concert s’iniciava amb els primers èxits dels Beatles, 
























             
                                                             

























Mentre que la segona part, amb gran sorpresa, veien com amb una caracterització ben diferent a l’anterior, interpretàvem a la perfecció els temes que aquesta banda britànica només havia enregistrat i mai els havia interpretat en directe sobre cap escenari. 











En definitiva 35 dels èxits dels quatre de Liverpool que varen fer vibrar a tot el nombrós públic assistent, el qual ja venia disposat entrar en un túnel cap una altra dimensió, per submergir-se de ple a la millor música dels 60.









Els Abbey Road no deixaren indiferent a ningú, demostrant ésser uns grans professionals i bons músics, que no en va estan considerats entre els cinc millors imitadors del Beatles, a nivell mundial. 




Amb un vestuari idèntic i amb els mateixos instruments dels Quatre Fabulosos, els Abbey Road convertien aquest espectacle en un retrobament gairebé autèntic amb els Beatles.




















Acabat el concert el President de FANS Jordi Sellas comentava: “Ha sigut fabulós!! Nosaltres ja els varem portar l’any 2004 per les Festes del Tura. Aleshores eren el grup d’en Santi Carulla i començaven amb tot això dels Beatles, varen fer una actuació de només una hora a la Plaça Major, abans del concert que feia en Santi. Ara són els més autèntics imitadors d’aquesta banda britànica. 







Tenim molt bona relació amb ells, hem coincidit amb els Beatles Weeck, però mai trobàvem l’ocasió per fer un concert de les dimensions que han fet aquí al Torín, però finalment ha sigut possible i tothom ha fruït de valent. Com sempre, han connectat ràpidament amb el públic i tots hem participat amb el seu espectacle, que pels amants dels Beatles se'ns ha fer curt”. 







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada