FESTES DEL TURA 2013

________________________________________________________________________________


Com ja varem anunciar, FANS tenim el nostre dia, dins la programació de les Festes del Tura i aquest any serà a partir de les onze de la nit del dilluns dia 9 a l’escenari del Firal on, amb la Comissió de Festes, tenim una programació especial per a la gent que ens agrada la música seixantera”.

Aquest any, FANS, ha escollit el Rock&Roll més genuí, amb la formació Lewis Enma & The BCN Freballs, el millor tribut a Jerry Lee Lewis “The Killer”. Un gran espectacle de llum i so per viure en directe l’autèntic Rock & Roll de finals dels anys cinquanta que perdurà fins ben entrats els seixanta, en els quals Jerry Lee Lewis interpretava, amb el seu piano, el Rock & Roll més desenfrenat.

Lewis Enma & The BCN Freballs són els millors imitadors de “The Killer”, una banda de primer nivell que ofereix en directe un gran espectacle, amb una elegant posada en escena per tal d’aconseguir la mateixa màgia, l’estètica, l’espectacularitat dels concerts de Jerry Lee Lewis i tota l’energia musical que va marcar aquella gran època.


Un any més FANS convidem a tothom a realitzar un extraordinari passeig per la història de la música, un tribut al músic més controvertit i artista genial, Jerry Lee Lewis, un espectacle inèdit que no deixarà indiferent a ningú.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada