BLUESMAFIA I ES SALIGARDOS


Tot es a punt.
Ara, us presentem la formació musical eivissenca, que, per primera vegada ens acompanyarà al
Botifarra Power.

Una banda sensacional!!!, incomparable i única..!!!! 
per una festa com aquesta....

(escrit en eivissenc)


Presentem.........
SA BLUESMAFIA I ES SALIGARDOS 




Va ser en ses Festes de Sant Agusti 2008 quan varem coincidir en es mateix escenari “Sa Bluesmafia” i “Eivissa Jazz big band” i aprofitant es nostros punts en comu varem decidir preparar “alguna cosa” per a aquest dia…un parell d'assajos i a tocar…per fi a Eivissa un grup de rock & roll,  swing, jumpin blues, Boogie, jazz. Des d'aquest dia, ampliant repertori, gaudint i actuant per tots es escenaris d'Eivissa i Formentera fins a consolidar una banda de 9 musics amb ses millors versions, axi com temes propis i fins i tot adaptacions de temes populars Pitiüsos, resultant d'això una festa en cada concert on  és impossible no deixar-se seduir pel ritme i la música.




SA BLUESMAFIA:














Batería: Joan Barber, bateria, guitarrista, productor musical: Statuas d sal, Projecte Mut...i ara Bluesmafia i es Saligardos 














Baix: Dennis Hermann, Ohio, Usa. Music i productor musical, va ser durant anys enginyer de so des desapareguts Estudis Mediterraneo, tecnic de so i expert coneixedor del blues i sa musica negra en general














Hammond i pianos: Johnn Hockins, Newcastle, Anglaterra. Music professional i extraordinari showman resident a Eivissa des dels anys 80’s . 












Líder de la banda, guitarra/veu principal: 
Miquel “Botja” Prats. Sant Josep, Eivissa. Sa connexió entre el blues i el rock a s’illa d'Eivissa. Membre de grups de blues com Cas Vicari Blues band, Diguem Moro, Bars…entre altres. Promotor de concerts mitics com l'ara recuperat Sant Pep Rock.. Tambe és un des cantants des CD Ressonadors. 













ÉS SALIGARDOS: 


















Trombo: Vicent Tur, Eivissa. És el director musical d'Eivissa Jazz big band, axi com d'És Saligardos. Ha format part de sa big band des Taller de Jazz que acompanyava a Santiago Auseron.











Trompetes: Pepe Riera i Santi Ramirez. Eivissa i València. Experimentats musicos en el camp del jazz Pitiüs, membres de diversos grups locals axi com de s'Eivissa jazz BB




Saxos: Naxo Marí i Santi Bofill. Eivissa. Tambe membres de s'Eivissa jazz BB i habituals de tot s'ambient musical eivissenc.






IMPRESIONANTS !!!!!!! 
No ens els perdérem !!!

Per a inscripcions i reserves podeu personar-vos a:
Marta, Moda Íntima, de la Plaça Clarà, n. 10,
Bar Pekín, de la Carretera de la Deu n. 3, o bé,
Aquesta mateixa adreça electrònica
Preu del tiquet 15€


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada