Dúo Dinámico, Concert 10è. Aniversari FANS

Venda d'entrades: 
http://www.telentrada.com/  /  902 10 12 12

Aquesta era una fita molt important que tots els FANS ja sabíem que un dia o un altre arribaria, i ja es aquí, i què millor per celebrar el nostre desè aniversari.

Les entrades ja són a la venda pel Telentrades. No obstant per a tots els FANS i acompanyants que vulgueu, hem reservat els seients de la “platea” de la plaça de braus, davant de l'escenari (no seran numerats). El preu de l’entrada és de 35€ per a tothom. Per tant, tots els socis que vulgueu localitats, podeu passar a recollir les vostres entrades i totes las que necessiteu, per la botiga de, CAN MORERA, del carrer del Carme n.1, de dilluns a dissabte, matins de 9 a 1, i tardes de 4 a 8, d’aquesta manera, tots els FANS i acompanyants estarem junts al concert.
Tenim una reserva limitada de localitats per tots els socis, ja sabeu l’aforament de la platea de la plaça de Braus es reduït, i per que ningú en quedi sense, cal que tots espavilem al mes aviat millor comprar les entrades. La reserva es limitada fins esgotar les localitats.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada