Genial “Escala en HI-FI”

 
La novena edició de l’Escala en HI-FI, que organitza l’associació FANS, ha tornat a ser un dels actes més divertits i genials de la temporada, on tot un seguit d’actuacions, carregades de genialitat i bon humor, feren d’aquesta festa una altra vetllada inoblidable on tothom s’ho va passar d’allò més bé.  
L’espectacle s’inicià desprès de sopar, amb un seguit d'actuacions repartides entre divertides paròdies, Playbacks, Karaokes, interpretacions musicals en directe, així com d’actuacions carregades d’ironia i bon humor, que feren riure i divertir a tothom.

Obria l’espectacle un homenatge a Bruce Springsteen, on una dotzena de “músics” interpretaven a l’escenari el trepidant tema “Open old night”. Aquest tema tant “energètic” posava a punt a tot el públic assistent per les actuacions que venien tot seguit

Un “Guinyol” per a adults, amb l'obra anomenda: “El cavaller enamorat, el seu cavall, el dolent, i la bella princeseta” Que vol dir “Vaig calent i no se com fer-ho”  una parodia que feia esclatar les rialles dels assistentsEl grup “Los Churumbeles” interpretava l’obra anomenada “El tacón de oro”.

Tot seguit s’omplí l’escenari de “mariachis” per interpretar a la Rocío Durcal.

 Tampoc va faltar la salsa i el ritme  de Cèlia Cruz,

Un toc de bon humor amb la paròdia de “Blanca y radiante”, “Gallina” d’en Micky, un record de la Gala de l'any passat
Tampoc va faltar la Rocío Jurado, amb el seu torero,

La mítica cançó italiana “Buona sera”, interpretada pels ACDD, va ser el toc
“seixantero” de la nit

Per acabar amb un homenatge a la gran Mary Santpere.


  En definitiva un seguit de paròdies humorístiques que no deixaren indiferent a ningú.

En l’apartat musical hem de destacar l’èxit de les cantants Aurora Galdeano i Núria López que, amb el seu potencial de veu, posaren un accent de qualitat a la vetllada, així mateix com la jove Iris Font que, amb el seu piano, féu les delícies de tot el públic
Unes de les intervencions més destacades tornaren a ser les sessions d’acudits que, per separat, feren la Palmira Collell, en Joan Guillamet, i en Xevi Lucas els quals, amb un reguitzell d’acudits i un refinat humor intel•ligent, varen fer riure a tothom"El lloro, el moro, el mico i el senyor de Puerto Rico”, va significar el momnet poètic de la nit
Finalment hem de destacar l’actuació de la cantautora Jessica Mellado, amb interpretacions en directe del seu proper disc.


L’acte va finalitzar amb un parlament de l’alcalde d’Olot Sr. Josep M. Corominas, el lliurament de premis, i el trofeu commemoratiu de la novena edició de l’Escala en HI-FI.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada