Divas, un plaer pels sentits

Amb col•laboració amb el Teatre Principal i l'IMPC, FANS participavem a la presentació de "Sing! Sing! Sing!, un concert - espectacle amb música de la primera meitat del segle XX. La Sofia, la Nicole i la Lulú es posen guants llargs i ressusciten els trios vocals femenins de l'època daurada del swing, acompanyades de música en directe.









Un viatge a la feminitat i al glamour dels anys 50, amb el toc d'humor i diversió propi de Divinas.






DIVINAS & D’BAND, és una companyia teatral formada per Carla Mora, Irene Ruiz y Marta Mora i una extraordinaria banda de set components, trompeta, saxo alt, saxo tenor i clarinet, trombón, piano, contrabaix y batería, capaços de recordar la sonoritat de les grans formacions de l’època durada del swing.



 

“Sing, Sing!, Sing!, és un homenatge als grans compositors dels anys 50. Inspirades amb les Andrews Sisters, Divinas fan una mirada al passat per seduir el futur, creant el clima d’aquell temps, amb una impecable posada en escena, festiva i divertida, amb danses, cant, claqué, i una sensualitat captivadora que va fer posar dempeus la platea del Teatre Principal, que amb un gran i llarg aplaudiment va agrair les gairebé dues hores de gran plaer per a tots els sentits.





1 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també vaig ser-hi a la festa.
Agrair-vos la iniciativa de portar aquestes deesses del swing i el glamour. Quant actuïn a Broadway, i no crec que triguin gaire, tots podrem vanagloriar-nos i dir allò de: jo les vaig veure en directe... i a Olot.
Dóna gust saber que tenim tan bons productes de la terra. ¡¡¡Ole las mujeres!!!, i Visca la mare que les va parir!!!. I per suposat a aquestes bésties negres que tenen com a músics. Encara queden dels bons!! Sí!
Hem de recolzar a aquest jovent. Espero que no triguin gaire a tornar per aquestes contrades. El meu cor necessita empentes i revifalls com el del dissabte; la demencia senil que semblo patir... Oh miracle!! s’esvaeix amb la gràcia divina i sensual d’aquestes noies.

Publica un comentari a l'entrada