Rolling i Beatles, per Festes del Tura








La música dels seixanta ha tingut un gran protagonisme a la programació d’aquest any de les Festes del Tura, on l’associació FANS ha presentat dues extraordinàries actuacions que no han deixat indiferent a ningú.







El divendres a la nit, presentavem el concert anomenat “Nit de Rolling’s”, un tribut a la formació més imprescindible dels anys seixanta, The Rolling Stones, de la mà dels seus millors imitadors mundialment reconeguts, Smoking Stones, els quals feien tremolar tot el Firal d’Olot, amb el rock més pur sobre l’escenari transformant el seu espectacle en un veritable homenatge a la trajectòria musical dels autèntics Rolling's. Gairebé dues hores de concert on la gran quantitat de públic que es congregà al voltant de l'escenari va ser com si fos transportat per una estona al món d’en Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wod, per l’autenticitat d’aquest concert
                








 El dissabte a la tarda, a la plaça Major, FANS presentavem el concert “Meets The Beatles” amb la Selva Big Band Jazz Orquestra, una manera ben diferent de fer un gran homenatge a la formació de Liverpool, en format de Jazz. La extraordinària veu de la cantant Adel Lee Davis, (ex Supremes), els arranjaments del compositor-pianista, Francesc Gener, i del saxofonista-arreglista, Ramon Alsina, la S.B.B. Jazz Orquestra, amb la seva formació de sextet, oferia un extraordinari concert de jazz amb les composicions més emblemàtiques del tàndem Lennon i McCartney. pels “beatelmaníacs” que podien escoltar en Un gran espectacle tan pels amants del Jazz com directe, i de forma molt diferent, els grans èxits dels seus ídols musicals.

 







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada