Gala de FANS 2011


Com cada any, a finals del mes de novembre, l’associació FANS celebra la festa gran de l’entitat, és la festa que tanca la temporada i obre la següent. Per aquest motiu, és la gran ocasió per a celebrar esdeveniments importants, i si l’any passat va ser en Santi Carulla qui celebrà amb nosaltres “Els meus cinquanta anys de Mustang”, aquest any serà el cantant Micky, (el de Los Tony’s) l`homenatjat.




Aquesta serà la desena edició de la GALA que organitza l’associació FANS, la festa anual per a tots els socis i simpatitzants. L’acte es celebrarà el proper dia 26, a dos quarts de deu del vespre al Restaurant la Deu d’Olot.
Entre els actes programats, cal destacar el lliurament dels Premis Honorífics de FANS 2010. La distinció és una escultura, obra de l’artista Rosa Serra, que ha realitzat exclusivament per aquests premis i que FANS atorga cada any a persones i entitats vinculades a l’associació, i a la música i cultura dels anys seixanta.




Al mateix temps, cada any és previst l’homenatge i participació d’una formació musical o artistes emblemàtics d’aquells anys, Fórmula V, Los Diablos, Luis Aguilé, Los Sírex, Santi Carulla, entre molts d'altres, han estat distingits a les Gales anteriors.

Aquest any serà el cantant Micky l’artista i showman televisiu, conegut com “l’home de goma” “el noi de l’harmònica”, el que va “ensenyar a cantar” al festival d'Euro visió 77; en definitiva una llegenda viva del pop dels anys seixanta, que amb Los Tony’s, ja feien rock & roll abans que els Beatles enregistressin el seu primer disc. Quan encara no existia l'etiqueta de música “garatge” ells ja practicaven aquest estil amb total dignitat. Les seves expressions, les lletres sarcàstiques i el ritme contundent de les guitarres elèctriques, va ser tota una innovació per obrir el camí a la resta de grups de l’època. Els seus èxits i llegat discogràfic formen part de la història de la nostra música. Amb el compositor Fernado Arbex i les seves produccions, Micky en solitari, fou el primer cantant estatal en situar-se al primer lloc de les llistes d'èxits de Luxemburgo, Alemanya i Holanda, i també va ser a les llistes dels Estats Units.

Per tot això, per la seva trajectòria artística i professional, per ser un del pioners de la música dels anys seixanta, per ser tal com és, mestre, showman, i un optimista de nivell, i perquè encara ara contagia emocions i energia positiva en totes les seves actuacions, volem dedicar-li l’homenatge a la Gala de FANS 2011.
La festa començarà amb el sopar de la Gala. Tot seguit, Els Corbs Negres, obriran la festa amb el seu millor i renovat repertori. Continuarà la festa amb l’acte de distincions FANS 2011, per acabar amb un extraordinari fi de festa amb Micky i el seu nou grup “Los Colosos del Ritmo” que, a la vegada, presentaran per primera vegada a Catalunya el seu darrer CD/LP anomenat “La cuenta atrás”. Tot i això la festa estarà plena de sorpreses, amb convidats i músics il•lustres, per gaudir d’una nit inoblidable.


                                       www.myspace.com/mickyelhombredegoma


En el decurs de la festa es presentarà el número 11 de la revista FANS, en la qual es podran veure gràficament gairebé totes les activitats portades a terme aquest any en la nostra Associació.

Per a reserva de tiquets:
Marta, Moda Íntima, Plaça Clarà 10, d’Olot o bé al telèfon: 972266898





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada