Festes del TURA 2011

Estem a punt per un mes de setembre amb molta activitat, perquè arriben
Les Festes del Tura !!!!!! on FANS tenim un gran protagonisme festiu.






Per a començar, el cartell d’aquest any, que és obra de Carles Cargol, es titula «Els temps estan canviant». Està inspirat amb l'obra del nord-americà, Milton Graser, una icona del disseny de les dècades dels 60 i 70.


Una de les seves obres destacades es el pòster de Bob Dylan, ara, encertadament adaptat al gegant i les Festes d’Olot

Les Festes del Tura comencen el dimecres dia 7, que tot i en temps de crisis, s’ha fet una bona programació per a tots els gustos.

Com cada any FANS tenim el nostre dia, aquest any, en seran dos, el divendres dia 9 i el dissabte dia 10, on juntament amb la Comissió de Festes, hem preparat una programació especial, per la gent que ens agrada la música dels seixanta.

Divendres dia 9, a 2/4 de dotze de la nit, a l'escenari del Firal, FANS presentarem l’espectacle:

“NIT de ROLLING’S

Un tribut a la formació més imprescindible dels anys seixanta. The Rolling Stones de la mà dels seus millors imitadors mundialment reconeguts, Smoking Stones, una banda que destil•len el rock més pur sobre l’escenari, amb un respecte absolut, que transforma el seu espectacle en un veritable homenatge a la trajectòria musical dels autèntics Rolling's.

Tal com diu la cançó: ...I Know It’s only rock’n’roll but I like it!!! (...sé que només és rock and roll, però m’agrada!!).

                






 

   



A partir de la 1 de la nit, a la plaça major, Concert de: THE PEPPER POTS, una formació gironina, coneguda arreu del món per les seves interpretacions especialment soul, tan és així que semblen sorgits dels arxius secrets del segell americà Motown.

 http://www.thepepperpots.com/lover/videos.php
 
A la mateixa hora (els horaris no els hem posat nosaltres...) a la sala Torí, Sessió Golfa, a càrrec del cantant, autor i guitarrista, TON TORNÉ. Una aproximació a la vida i obra de John Lennon.
                


Dissabte dia 10, a 2/4 de 7 de la tarda, a la plaça major, FANS, presentem el concert:


MEETS THE BEATLES,

De la: SELVA BIG BAND JAZZ ORQUESTRA.
Una manera diferent de fer un gran homenatge a la formació de Liverpool i a les composicions més emblemàtiques del tàndem Lennon i McCartney, el duet de compositors més genial de tots els temps.

 












 http://www.youtube.com/watch?v=C2oKFKQUp84

S. B. B. JAZZ ORQUESTRA, és una agrupació orquestral formada per músics professionals sota la direcció del compositor-pianista, Francesc Gener i del saxofonista-arreglista, Ramon Alsina. S. B. B. JAZZ ORQUESTRA, la formen 14 músics, amb la col•laboració a la veu d'Adel Lee Davis.

Durant més de 15 anys han realitzat més de 250 concerts entre els quals destaca la seva participació en diversos Festivals de Música.

Durant els darrers anys han produït els següents espectacles :

2010 : SBB Jazz Orquestra Meets The Beatles

2009 : The Music of Sting

2007 : Nina & S.B.B. Jazz Orquestra.

2006 : Ella Forever.

2004 : Songs of Times Square amb el Mediterraneum Ensemble.

2002 : Adele & her blues band

2000 : URBS
                                    











0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada