FANS al Festival de Carcassona




Amb motiu del Festival de Carcassona FANS organitzà la “sortida seixantera”: una excursió amb autocar "com les d’abans", amb un recorregut molt interessant pel sud de França, juntament amb  el concert de TOM JONES



Després d’un bon esmorzar, la primera de les visites va ser al pont de Millau, tant per dalt, des d'on es pot observar aquesta grandiosa obra d’enginyeria, com per baix, on s'hi troba el centre d’informació ubicat al peu del pilar més gran del que és considerat el pont més alt del món i on es pot comprovar la magnitud d’aquesta obra.
















Tot seguit tingué lloc el dinar “seixantero” on tots els participants es portaven les seves bosses amb les corresponents carmanyoles, alguns amb la típica “Ensaladilla”, carn “arrebossada” i tot el necessari, amb taules i cadires portades de casa, ben igual com es feia abans i en aquesta ocasió en un lloc de la regió del “Midi Pirénées”. Un fet que resultà extremadament divertit per a tots els membres de l’associació que hi van participar.















A mitja tarda, els FANS arribaven a Carcassona per tal d’assistir al que és considerat un dels grans esdeveniments culturals del sud de Franca: el Festival d’estiu d’aquella encantadora població.


El motiu era assistir al concert del cantant Tom Jones, un mite de la música dels anys seixanta i que encara ara està de plena actualitat.









El Théâtre Jean Deschamps de la Cité Médiévale de Carcassona, va ser el marc incomprable per l’actuació del cantant del país de Gales, que, amb la seva veu, en plenes facultats i acompanyat per una banda de músics joves, va repassar durant dues hores gairebé tota la seva llarga llista d’èxits, presentant alhora el seu darrer àlbum anomenat “Praise & Blame”. En definitiva, un concert extraordinari on es va demostrar una vegada més el perquè Tom Jones és “el poder de la veu” i una llegenda viva de la història de la música contemporània.

Fotos FANS










   



                                                                   




“Per la gent de FANS qualsevol excusa és bona per passar una bona estona entre amics” deia el president de l’associació FANS, Jordi Sellas, i continuava dient: “Fa temps que la junta directiva tenia ganes d’organitzar un tipus d’acte diferent i per aquest motiu varem ajuntar el Festival de Carcassona amb l’anomenada “excursió seixantera”. L’èxit d’aquesta primera edició fa que ja pensem amb una segona. Pel que fa al Festival, no serà tampoc la darrera vegada que hi anem, no és lluny, ara ja els coneixem i organitzen concerts molt bons i millor de preu que els que fan per la costa”.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada