Gran nivell al “FANSTASTIC” sopar de Carnaval

Per tercer any consecutiu l’associació FANS, juntament amb el CIT i el patrocini del restaurant La Deu, va organitzar el “Fans.tastic” sopar de Carnaval en el marc de la programació del Carnaval d’Olot.


La festa va ser un èxit de participació, tan pel que fa a la qualitat de les disfresses, com pel bon nivell d’enginy, creativitat, caracteritzacions i sentit de l'humor mostrat per tots els assistents a la festa.

                

L’acte s’inicià amb la desfilada de tots els participants, mentre un jurat escollia els guanyadors en les diverses categories del particular “concurs d’elegància”.
Tot seguit tingué lloc el sopar de Carnaval i el lliurament de premis, amb la visita del Rei i la Reina del Carnaval d’Olot, que, aprofitant l’avinentesa, participaren a l'acte de lliurament dels trofeus als guanyadors del “concurs”


El resultat va ser: El “Pallasso Pepe” com a rei de la festa, mentre que com a reina, l’escollida fou la “M. Antonia, la Caribenya de Torrelló“, Tot dos per la seva elegància i maquillatge adequat, mentre que la parella més elegant resultà ser “El Cavaller del mil•lenni” i la seva companya, i finalment a l’apartat de comparses, van resultar guanyadors els “Els 5 fars de la costa” per la seva original disfressa.



Tots ells van rebre i “acceptar” els divertits regals preparats exclusivament per l’ocasió.

El Rei I la Reina del "FANSTSTIC" Sopar


La millor Perella
La millor Comparsa









Tot seguit hi hagué una sessió de DJ  amb l'Adrià, que va fer ballar a tothom fins a la matinada.




 







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada