Tercer “FANS.tastic” sopar de Carnaval










FANS, amb la col•laboració del CIT, participa novament al Carnaval d’Olot organitzant el “FANS.TASTIC SOPAR DE CARNAVAL”.








L’acte es celebrarà aquest dissabte del Carnaval d’Olot a les 21.30 al Restaurant La Deu, i on la disfressa serà obligatòria per a tots els participants a la festa. En el decurs del sopar tindrà lloc el divertit concurs d’elegància, amb els premis “singulars” que el caracteritzen cada any. Tot seguit una sessió de D’Js amb la millor música dels 60, 70, 80, i amb la gresca típica del Carnaval. La festa és oberta ha tothom que es vulgui divertir.

D’aquesta manera comenta la festa el president de FANS, J. Sellas: “Estem molt contents de figurar al programa d’actes del Carnaval d’Olot que organitza el CIT. Serà el tercer any que organitzem aquest acte. Cada any hem augmentat la participació amb gent de totes les edats amb ganes de passar-ho bé. A l'associació FANS tenim la sort d’agrupar un ampli ventall de gent i es molt probable que alguns que aquest dia no gosarien sortir disfressats, amb una festa com aquesta de segur que es sentiran bé. És una “Festa Particular” oberta a tothom qui vulgui celebrar el Carnaval i on les úniques obligacions són la disfressa i les ganes de divertir-se. Tenim programada una gran vetllada on tots els participants en seran protagonistes i on, a més a més, en el nostre “Concurs d’Elegància”, on s'hi destaquen les disfresses més “curioses” en una “passarel•la” molt particular, hi haurà premis molt especials pels guanyadors".

La reserva de tiquets s’ha de fer a Marta Moda Íntima, a la Plaça Clarà 10. Per a més informació podeu trucar al telèfon 972266898, o bé visitar la web www.fans.cat. Cal advertir, però, que les places són limitades.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada