FANS, protagonistes al “Flower Power”

Convidats per l’associació homònima RETRO i per l’ajuntament d’aquella població, una bona colla de FANS varen ser protagonistes del Flower Power, de Sant Antoni de Portmany, a Eivissa, i a on Els Volcànics foren els encarregats d’inaugurar musicalment la multitudinària festa Hippy que es celebra cada any en aquella bonica població illenca.

El mateix dissabte, i després d’una visita cultural a la població de Sant Carles i al Mercat Hippy de Les Dàlies, tingué lloc un dinar de germanor amb els FANS i els companys de l’associació RETRO, i en el que també assistiren regidors de l’ajuntament de Sant Antoni.




A la tarda, i després de la posta de sol al Café del Mar, s’iniciaren els preparatius de la festa on tothom va vestit de hippy.





A les deu tocades, a la carpa del Flower Power, seu principal de la festa, Els Volcànics, feien l’obertura del multitudinari acte festiu, interpretant la seva música seleccionada especialment per aquesta ocasió. Amb les seves esplèndides versions de la Creedence Clearwater, van fer vibrar el nombrós públic que ocupava el recinte, tots vestits de hippys, que no van parar de ballar i aplaudir totes les interpretacions del grup olotí el qual s’acomiadà amb una gran ovació i davant la insistència del públic, els obligà a tornar a sortir a l'escenari per interpretar una darrera cançó.


















Passada la mitjanit, els millors Dj’s de la regió van fer ballar a tothom, fins que va sortir el sol. Mentrestant, als principals carrers de la població, tots plens de gom a gom, continuava la festa com si fos el mes d’agost, amb música en directe sobre escenaris mòbils, conjunts i Dj’s tan a fora com a dins els diversos locals.










 





Ramon Molas, cantant dels Volcànics comentava: "Per nosaltres, Els Volcànics, ha sigut un privilegi actuar en aquesta festa. És tan gran, que no es pot explicar, s’ha de venir a viure-la en directe". Continuava dient: "Prèviament la premsa local va oferir un ampli ressò de la nostra actuació al Flower Power i de bon començament, això, ens va imposar una mica, però, aquest públic, amb ganes de divertir-se, va connectar immediatament amb nosaltres i amb la nostra música, i tots ens hem divertit molt. Ha estat una gran experiència". En aquest mateix escenari, la setmana vinent, hi actuaran Los Brincos.


Per altra banda, Jordi Sellas, president de FANS, deia: "Hem estret encara més els llaços d’amistat amb els nostres amics eivissencs. Nosaltres varem exportar a la Garrotxa aquesta festa amb el nom de Botifarra Power, i la varem innovar amb cotxes històrics. Aquest any, aquí han inclòs amb èxit aquest apartat al seu Flower Power. La gent d’Eivissa coneix molt bé aquest tipus de festa, i nosaltres hem pres nota de moltes coses bones, per aplicar-les a la nostra festa que si tot va bé la celebrarem el proper mes de juny i ells també hi seran.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada