La Gran Gala de FANS 2010

Com cada any, a finals del mes de novembre, l’associació FANS celebren la festa gran de l’entitat, es la festa que tanca la temporada i obre la següent, per aquest motiu, es la gran ocasió per celebrar aconteixaments importants, i si l’any passat varen ser els cinquanta anys dels Sirex, aquests any serà el cantant Santi Carulla qui celebrarà amb nosaltres “Els seus cinquanta anys de Mustang”, el conjunt de la seva vida, on ell sempre va ser la veu cantant.


 
Aquesta serà la novena edició de la GALA que organitza l’associació FANS, la festa anual de tots els socis i simpatitzants, l’acte es celebrarà el proper dia 20, a dos quarts de deu del vespre al Restaurant la Deu d’Olot.



Entre els actes programats, cal destacar el lliurament dels premis Honorífics de FANS 2010. La distinció, es una escultura, obra de l’artista Rosa Serra, que ha realitzat exclusivament per aquest premis que FANS i que s’atorga cada any, a persones i entitats, vinculades a l’associació, i a la música i cultura dels anys seixanta, així mateix, cada any, es previst l’homenatge i participació d’una formació musical o artistes emblemàtics d’aquells anys Formula V. Los Diablos, Luis Aguilé, Los Sirex entre molts altres, han estat distingits a les Gales anteriors.



 Aquest any, el cantant Santi Carulla, que ja van ser la primera persona amb la distinció FANS, el 2003, torna a la GALA de FANS per celebrar “ Els seus cinquanta anys de Mustang”.
 El propi Santi Carulla, soci d’honor de la nostre associació, va expressar el seu desig personal, de celebrar aquesta festa amb tots els FANS.

Tot i que fa un temps, Los Mustang van acabar la seva extensa carrera com ha grup, Santi Carulla, la veu cantant de la formació, ha mantingut viu amb les seves actuacions en solitari, el record d’un dels grups mes emblemàtics dels seixanta, i aquest any, en fa cinquanta del seu debut als escenaris.


   
Una gran festa, on els temes de Los Mustang, seran els protagonistes, amb moltes sorpreses i participacions d’artistes convidats.





















La festa començarà amb el sopar de la Gala. Tot seguit, Els Volcànics, obriran la festa amb les seves millors interpretacions de la nostra dècada.




Continuarà amb l’acte de distincions FANS 2010.


  
Per acabar un extraordinari fi de festa amb Santi Carulla i els seus musics, amb el millor repertori de Los Mustang. Tot i això la festa estarà plena de sorpreses, amb convidats i musics il•lustres, per gaudir d’una nit inoblidable.






En el decurs de la festa es presentarà el número 10, de la revista FANS, en la que es podrà veure gràficament les activitats d’aquest any de la nostre Associació.


 
Per reserva de tiquets:

Marta, Moda Intima, Plaça Clarà 10, d’Olot   
Mes informació, al telèfon: 972266898


 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada