Lita Torelló i Santi Carulla, a la Gala de FANS









La cantant dels anys seixanta Lita Torelló també participarà a la Gala de FANS que es celebra aquest proper cap de setmana al restaurant La Deu d’Olot.








L’associació FANS a preparat una gran festa commemorativa per celebrar els “Cinquanta anys de Mustang” del cantant Santi Carulla, una festa que reunirà socis, simpatitzants i en la que hi son convidats diversos artistes famosos d’aquella època, entre els que ja han confirmat la seva presencia la cantant Lita Torelló que torna a Olot després de tots aquells anys d’èxits a les diverses sales de la ciutat

 

Tot i que els anys cinquanta era una nena prodigi de la musica en els programes infantils de Radio Barcelona, Lita Torelló, va ser la pionera entre las cantants “pop” de començaments dels anys seixanta, encara que el seu estil era mes conegut com a, música moderna, per diferenciar-se de les “folklòriques” del moment. Va ser en el Festival del Mediterráneo del 1961 i només amb 15 anys quan va rebre la merescuda embranzida de la fama, amb la seva extraordinària veu i qualitat musical.

Va ser ídol juvenil de la música a la primera meitat dels seixanta, amb la seva simpatia, un caràcter tendra, afable, comunicativa i gran professionalitat, no va parar de fer actuacions en directe per tot l’estat i enregistrar EP’s (discs de vinil de 4 cançons), que ara formen part de l’historia dels anys seixanta. La seva carrera artística va ser curta en el temps però intensa amb els èxits, en aquell temps, dons, el 1967, en la seva plenitud artística, deixar definitivament el mont de l’espectacle. A Olot eren un privilegi les actuacions de Lita Torelló, tan al Novel, com a l’Industria i altres festes, era un luxe ballar a ritme de la seves melodies,

                    





Aquesta serà la novena GALA que organitza l’associació FANS, on el gran protagonista serà, Santi Carulla, amb el que celebrarem “Els seus cinquanta anys de Mustang”. Una gran festa, on els temes de Los Mustang, seran els protagonistes,amb la seva veu cantant Santi Carulla, i les participacions d’artistes convidats.







Entre els actes programats, cal destacar el lliurament dels premis Honorífics de FANS 2010. Unes distincions aprovades a la darrera assemblea de l’entitat les quals es faran publiques aquella mateixa nit del sopar. La festa s’iniciarà amb el grup Els Volcànics, mentre que el fi de festa serà autènticament Mustang.

Estem molt satisfets de la repercussió que te la nostre Gala, aquest any es motiu de celebració, els cinquanta anys de carrera artística de Santi Carulla, però la participació de Lita Torelló ens fa molt contents, tot i que ella diu, que ara ja no canta ni a la dutxa, la seva presencia es important, per tant, tot plegat la Gala de FANS, serà una gran festa, que es el que pretenem tots els FANS”.






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada