“BOTIFARRA POWER” una festassa!!

Aquest dissabte 23 d'octubre va celebrar-se la primera "Botifarra Power" organitzada conjuntament per les associacions olotines FANS (Fent amics nostàlgics dels seixanta) i MAG (Motor Antic Garrotxa), una barreja de motor i música dels anys Hippies, en la qual tots els participants varen passar una bona estona amb una festa ben diferent i popular.


 





L'acte s’inicià a les cinc tocades de la tarda, amb una desfilada de cotxes històrics dels anys 60-70 pels carrers mes cèntrics de la ciutat. Tota la comitiva anava vestida de l’època Hippie, cosa imprescindible per participar a la festa, i, a més a més, en dues plataformes, viatjaven els grups: Els Corbs Negres i Els Volcànics, des d’on feren les seves interpretacions musicals: Primerament a l’entrada del carrer de Sant Rafel; tot seguit a la plaça del Rector Ferrer, davant mateix de l'església de Sant Esteve, per continuar després cap al Firal, i acabant davant de l’Ajuntament, al firalet. Més de tres hores de cercavila i concert dels dos grups, sempre acompanyats pels participants a la Botifarra Power i d'un nombrós públic que s’afegí a la festa al llarg de tot el recorregut.

                                                                                               


 




 




De retorn cap al Pavelló Firal, la comitiva, una trentena de cotxes, mes les plataformes, va fer una darrera aturada i breu actuació dels grups a la plaça Catalunya, davant la sorpresa de la gent que es trobava a l'indret, en veure els escenaris “mòbils” dels conjunts de la festa.

A les deu del vespre, al Pavelló Firal, es celebrà el sopar de la "Botifarra Power", que, tal com deia el nom de la festa, la base fou la botifarra de tot tipus. La música no va parar en cap moment i el fi de festa fou un “teva-meva” entre els dos conjunts i el discjòquei, Joan Soler. Tot plegat una festa inoblidable on tothom s’ho va passar d'allò més bé.





“Ha sigut una festa extraordinària!" D’aquesta manera resumia l’acte Jaume Cos, president del MAG, i continuava dient: "Fa temps que parlàvem amb els de FANS per organitzar una festa diferent, on pogués participar-hi tothom, combinant cotxes històrics i música. Estic molt satisfet perquè ho hem aconseguit. Sembla mentida, però els Hippies, ens han donat l’excusa per celebrar un acte com aquest".






Per la seva banda, Jordi Sellas president de FANS, afegia: "Per ser la primera vegada que organitzem la "Botifarra Power", la resposta del públic ha sigut molt bona, tan els que s’han apuntat a la festa, com el públic del carrer, que per primera vegada veia uns escenaris mòbils que feien ballar a tothom juntament amb cotxes històrics. Estem segurs amb els del MAG, que en un futur no llunyà, podrem consolidar aquesta festa".
































0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada