Botifarra Power



En un any tan ple d’activitats con és aquest 2010, abans d’acabar-lo, en preparem una de nova, es diu “BOTIFARRA POWER”.

Pretenem que sigui una festa a imatge i semblança de la que fan els nostres amics de l’associació RETRO de St. Antoni de Portmany a Eivissa, el “Flower Power”.  Aquesta, però, serà una festa HIPPIE a la muntanya i a la tardor....!

Tots aquests condicionants ens porten a programar una festa divertida on hem de ser-hi tots els FANS i tothom que es vulgui divertir una estona tot recordant “aquells anys”.









 
La primera “BOTIFARRADA POWER” l’organitzem conjuntament amb els amics del MAG (Motor Antic Garrotxa) i serà una barreja de música, motor històric i festa, on hi és convidat tothom, això si, sempre vestits de HIPPIES, o, amb algun complement relacionat d’aquella època, encara que ara no sigui temps de flors.

La festa de la “BOTIFARRA POWER” es celebrarà el dissabte dia 23 d’octubre.

A partir de les 5 de la tarda s’iniciarà la “cercavila musical” amb cotxes antics i dues plataformes amb els conjunts de FANS, Els Corbs Negres i Els Volcànics, des d'on faran el seus concerts pels carrers més cèntrics de la ciutat d’Olot.














La sortida es farà al pavelló Firal de l’antiga estació, per recórrer el carrer de Sant Rafel, plaça Rector Ferrer, Firal, Firalet, plaça Catalunya, i tornada cap al pavelló Firal. Pel camí es faran diverses parades per ballar i escoltar el grups musicals que ens acompanyaran.


És imprescindible anar vestit de HIPPIE, o lluir algun complement relacionat.
 
 





A les nou del vespre tenim previst el sopar al pavelló Firal: Amanides amb embotit, assortits de botifarres, pa, vi, postres, cafè i copa. Tot seguit hi haurà el gran ball de la “BOTIFARRA POWER “ amb els conjunts que ens acompanyen per acabar amb els discjòqueis i la música mes autèntica de l’època HIPPIE, amb l’únic objectiu de passar-ho molt bé.


No cal dir que tots els qui tinguin un cotxe o moto dels anys 60-70 amb la documentació corresponent podran acompanyar-nos amb el seu vehicle a la cercavila.












El preu de la festa es de 15€ per persona i cal retirar el tiquet a:

Marta, Moda Íntima, de la Plaça Clarà, n.10, abans del dimecres dia 21.

Per a més informació trucar al telèfon d’atenció al soci: 972 266898.












0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada